Stiri despre rezultate simulare evaluare nationala 2014

  6 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Răul letal din gimnaziu: monştrii „somnului matematic”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Răul letal din gimnaziu: monştrii „somnului matematic”

  „El sueño de la razón produce monstruos” („Somnul raţiunii naşte monştri”) – titlul gravurii lui Goya bântuie şi azi lumea, parcă mai ucigător decât oricând în manifestările sale de orice fel. Când vine vorba de „monştrii” somnului raţional al Şcolii, spectrul consecinţelor devine abominabil, iar forţa răspunsului are a fi pe măsură. Copiii români inepţi de azi vor deveni, în mod cert, adulţii români inepţi de mâine. Aşa ceva NU SE POATE!

 • EVALUARE NAŢIONALĂ 2014 Vineri s-au afişat rezultatele de la simulare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  EVALUARE NAŢIONALĂ 2014 Vineri s-au afişat rezultatele de la simulare

  Rezultatele de la simularea Evaluării Naţionale au fost afişate vineri la avizierele şcolilor, iar lucrările vor fi discutate la clasă cu profesorii, însă notele nu vor fi trecute în catalog şi nici nu vor fi publicate de Ministerul Educaţiei. În procente, la nivel naţional, doar 48,8% au luat note peste 5 la simulare.

 • Rezultatele de la simularea Evaluării Naţionale 2014, cauze şi soluţii, la Adevărul Live
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Rezultatele de la simularea Evaluării Naţionale 2014, cauze şi soluţii, la Adevărul Live

  Aproape 70% dintre elevii de clasa a VIII-a nu au reuşit să ia nota 5 la simularea de la Matematică pentru Evaluarea Naţională 2014. Dacă luăm în considerare şi rezultatele de la Română, mai puţin de jumătate au obţinut medii peste 5 la acest test. Despre rezultatele acestea am discutat la Adevărul Live cu profesorii Ecaterina Stanca şi Ştefan Vlaston.

Modifică Setările