Stiri despre revolutii

  8 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Alba-neagra, da-i mai mult neagră. Rău!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alba-neagra, da-i mai mult neagră. Rău!

  În ultima vreme, toată lumea pare că joacă alba-neagra, fiecare jucându-şi atuul conform propriului interes. Trăim într-o lume tot mai tulbure, în care albul se poate transforma subit în negru, în care nimeni nu mai ţine cont de reguli, de înţelegeri, de tratate, de valori, de cuvânt şi bun simţ, de onoare, demnitate. Nesiguranţa se accentuează zi de zi, într-un ritm accelerat, iar binele se poate metamorfoza oricând în rău.

 • Tendinţe în thriller. De la „Fata din tren“ la „Apărarea siciliană“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tendinţe în thriller. De la „Fata din tren“ la „Apărarea siciliană“

  Lumea cărţilor mystery & thriller a trecut, după 2000, prin cel puţin două mari revoluţii. Prima ar putea să poarte numele unei cărţi – Codul lui Da Vinci (2003) şi a impus romanele de tip thriller istoric american. Au urmat o mulţime de alte cărţi mai bune sau mai puţin bune pornind de la această reţetă, inclusiv în spaţiul românesc.

 • „Revoluţii comandate de sus“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Revoluţii comandate de sus“

  Ce s-a întâmplat totuşi în Europa între căderea guvernelor grec şi italian şi dezastrul stângii spaniole la alegerile legislative?

 • După Primăvara Arabă, vine iarna islamistă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  După Primăvara Arabă, vine iarna islamistă

  Riscul unui război în Orientul Mijlociu a crescut după izbucnirea revoluţiilor în lumea musulmană şi deteriorarea relaţiilor dintre Israel şi Turcia.

Modifică Setările