Stiri despre radio public

  3 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Radioul public se dă în stambă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Radioul public se dă în stambă

  Din 23 februarie circulă pe internet (aşa că titlul articolului meu trebuie luat ca o metaforă, devreme ce nu e vorba de tipar!) o listă de semnături provenită de la conducerea Societăţii Române de Radiodifuziune, care arată cu degetul către o propunere legislativă menită, se spune în scrisoarea aferentă, să aducă atingere culturii radiofonice.

 • Dacă televiziune nu e, nimic nu e!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dacă televiziune nu e, nimic nu e!

  O carte recent apărută, datorată tânărului istoric Matei Gheboianu, carte pe care am comentat-o săptămâna trecută, descrie cu lux de amănunte felul în care, în după-amiaza lui 22 decembrie 1989, românii începeau să redescopere gustul presei libere. Făcută aici în ţară, scrisă şi vorbită la Bucureşti şi în mai toate capitalele de judeţ.

 • Evocari teatrale la Majestic
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Evocari teatrale la Majestic

  La final de stagiune tradiţionalele audiţii de la Majestic, organizate de Teatrul Naţional Radiofonic în parteneriat cu Hotel Ramada-Majestic la iniţiativa regizorului Mihai Lungeanu, au fost consacrate evocării unor mari actori dispăruţi prematur precum: Gina Patrichi, George Constantin, Irina Petrescu ale căror voci înnobilează fonoteca de aur a radioului public.

Modifică Setările