Stiri despre prostime

  4 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Circul vieţii şi al morţii în România de azi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Circul vieţii şi al morţii în România de azi

  Trăim într-un spectacol de circ politic amplificat continuu de actorii puterii, care mimează cât de tare pot, după talent şi interes, faptul că îi preocupă doar soarta ţării şi bunăstarea românilor!

 • România lumilor paralele
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  România lumilor paralele

  În România, demnitarii, clasa politică la putere şi restul cetăţenilor trăiesc în lumi şi societăţi diferite, paralele. Şmecherii au lumea lor, în care fac tot ce vor, învârt ţara pe degete, dispun chiar şi de vieţile amărăştenilor. „Prostimea” are lumea ei, în care este la cheremul şmecherilor, trăieşte la limita sărăciei şi moare cu zile, principalele cauze fiind prostia şi corupţia.

 • Fals jurnal de ieri şi de azi: Neamul prost sau Toţi oamenii s-au tras din maimuţă, însă unii nu s-au tras de tot (proverb contemporan cu noi)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fals jurnal de ieri şi de azi: Neamul prost sau Toţi oamenii s-au tras din maimuţă, însă unii nu s-au tras de tot (proverb contemporan cu noi)

  Aşadar , zicea cineva îngrijorat sincer, s-a înmulţit neamul prost. Şi, să vezi noutatea, neamul ăsta prost, din zilele nostre, nu se trage din prostimea săracă, aşa cum fusesem noi învăţaţi să credem, ci chiar dintre îmbogăţiţii de peste noapte, care nu sunt proşti de tot, au o scilipire, mai ales de învârtitori după vremuri, dacă nu chiar hoţi de-a binelea, descurcăreţi,

 • Minciună şi isterie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Minciună şi isterie

  Şi prostimea cu ce s-a ales? Un kil de făină şi un litru de ulei, la alegeri.

Modifică Setările