Stiri despre profm

  15 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • INTERVIU Ada Roseti, director de programe Discovery: „Într-o iarnă, am stat şase ore la coadă, să văd din nou «101 dalmaţieni»“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  INTERVIU Ada Roseti, director de programe Discovery: „Într-o iarnă, am stat şase ore la coadă, să văd din nou «101 dalmaţieni»“

  Ada Roseti (47 de ani) a ales întotdeauna calea mai anevoioasă: când era elevă mergea la olimpiada de chimie, deşi studia într-o clasă de filologie-istorie; a absolvit Facultatea de Chimie, însă a decis să lucreze în mass-media, ceea ce i-a surprins pe părinţi, care vreme îndelungată s-au gândit că acesta e doar un hobby, şi a acceptat să prezinte o emisiune la ProTV, cu toate că era sfioasă.

 • ProFm lansează campania de imagine „Eşti bine cu ProFM“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  ProFm lansează campania de imagine „Eşti bine cu ProFM“

  ProFM, unul dintre cele mai iubite posturi de radio din România, împlineşte luna aceasta 24 de ani. Am început ca radioul Generaţiei Pro şi am ajuns astăzi radioul generaţiei Facebook. Dacă pe vremuri am lansat hiturile Ozone, astăzi cantam cu cei mai mari atisti pe Casa Poporului. Elementul care ne-a definit şi ne-a întinerit mereu a fost muzica şi ne place să credem că am influenţat cu ajutorul ei povestea unei întregi generaţii.

 • INTERVIU Vlad Craioveanu: „Nimeni n-a avut atâţia bani încât să-mi închidă gura“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  INTERVIU Vlad Craioveanu: „Nimeni n-a avut atâţia bani încât să-mi închidă gura“

  Vlad Craioveanu (39 de ani) vorbeşte, cu o francheţe aproape incomodă, despre educaţia nefastă din Craiova, oraşul natal unde, la 15 ani, a ajuns prima dată „on air“, despre marile decepţii şi distracţiile la cele 12 radiouri în care a lucrat, devenind rebelul audiovizualului. După un sfert de secol în care a vorbit încontinuu la microfon, Craioveanu e mândru că n-a făcut concesii şi a spus mereu, uneori fără moravuri, ce a avut pe suflet.

 • REPORTAJ Cum a ajuns Pro FM să dea tonul de pe Casa Poporului. Inna: „Aşa, mamă, aplaudă-mă, că dacă nu mă
aplauzi tu, atunci cine?“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  REPORTAJ Cum a ajuns Pro FM să dea tonul de pe Casa Poporului. Inna: „Aşa, mamă, aplaudă-mă, că dacă nu mă aplauzi tu, atunci cine?“

  Pro FM a dat tonul unei petreceri inedite, ca parte a aniversării de 22 ani a staţiei radio, într-un loc cu totul inedit. Mai exact, Pro FM a sărbătorit prin primul concert pe Casa Poporului, la care s-a adăugat un line-up compus numai din fete - Inna, Antonia, Nicoleta Nucă, Lariss, Mira şi Lori - şi un prezentator cum nu este altul - Andrei Gheorghe.

 • Marius Vintilă, noua voce de la Prima TV
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Marius Vintilă, noua voce de la Prima TV

  Marius Vintilă, celebrul om de radio cunoscut pentru multiplele colaborări cu posturi precum Europa FM, Pro FM şi Radio Guerrilla este noul voice-over de la Prima TV.

 • Show a la Krem va colabora cu Smiley
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Show a la Krem va colabora cu Smiley

  Răzvan Krem, sau „actoraşul repăraş" de la „Românii au talent", va scoate o piesă cu Smiley. Krem a fost invitat zilele trecute la ProFmM, iar printre piesele cântate live şi poveştile de după emisiunea concurs a primit şi o veste bună.

 • Prima trupă din România cu radio online propriu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Prima trupă din România cu radio online propriu

  Trupa care a cucerit majoritatea adolescenţilor români, LaLa Band, va avea începând de mâine postul lor de radio online, înfiinţat cu ajutorul ProFM. Fanii vor putea asulta cele peste 80 de piese pe care le interpretează protagoniştii serialului „Pariu cu viaţa" pe stream-ul online „LaLa Radio".

 • Voltaj, la metrou
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Voltaj, la metrou

  ProFM sărbătoreşte 19 ani cu cel mai atipic concert şi party pe care l-a oferit vreodată ascultătorilor săi: într-un tren de metrou în mişcare.

 • Cursă de raţe din plastic pe râul Dâmboviţa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cursă de raţe din plastic pe râul Dâmboviţa

  “Marea cursă cu 5.000 de raţe de plastic”, organizată de ProFM va anima pe 11 septembrie râul care străbate Capitală. Stâpânul raţei câştigătoare va pleca acasă cu 500 de euro.

 • Galaţi: Spectacole şi focuri de artificii de Revelion
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Galaţi: Spectacole şi focuri de artificii de Revelion

  Primăria Municipiului Galaţi, în colaborare cu Radio ProFM, organizează în noaptea dintre ani, dar şi în seara de 30 decembrie, mai multe spectacole în aer liber. Gălăţenii vor avea parte de muzică uşoară şi populară, trupe dance, pop şi rock, MC şi DJ, concursuri şi premii. Nu va lipsi, desigur, deja tradiţionalul foc de artificii de la 12 noaptea. 

 • Linda Teodosiu, în studioul ProFM
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Linda Teodosiu, în studioul ProFM

  Astăzi, de la ora 11.00, Linda Teodosiu, cântăreaţa care a cucerit Germania la concursul „Deutschland sucht den Superstar“, este invitată în studioul ProFM.

Modifică Setările