Stiri despre probleme in cuplu

  12 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Motive reale pentru care bărbaţii ajung să înşele: „Nu eram pregătit să fac sex cu o singură persoană până la sfârşitul vieţii“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Motive reale pentru care bărbaţii ajung să înşele: „Nu eram pregătit să fac sex cu o singură persoană până la sfârşitul vieţii“

  Cea mai sigură modalitate prin care poţi să afli ce-i împinge pe bărbaţi să-şi înşele partenerele de viaţă este să-i întrebi pe cei care s-au aflat în rolul negativ al trădătorului în dragoste. Sondajul realizat de publicaţia Woman’s Health a trecut în revistă cele mai întâlnite motive care îi determină pe bărbaţi să calce strâmb, prin intermediul experienţelor personale relatate de aceştia.

 • Gesturi ale bărbaţilor pe care femeile nu le vor trece cu vederea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Gesturi ale bărbaţilor pe care femeile nu le vor trece cu vederea

  Pe lângă sexul în sine, sunt anumite limite între prietenie şi infidelitate pe care bărbaţii le văd în nuanţe de gri, în timp ce pentru femei aceastea sunt albe sau negre. Cu alte cuvinte, ceea ce unui bărbat i se pare un gest inocent, pentru o femeie poate fi un motiv bun pentru a pune capăt relaţiei.

 • Patru lucruri pe care o femeie nu i le va dezvălui niciodată soţului ei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Patru lucruri pe care o femeie nu i le va dezvălui niciodată soţului ei

  Chiar dacă se presupune că bărbatul alături de care trăieşte este cel căruia o femeie i se confesează, de fapt, în viaţa unei femei există mai multe persoane de sex masculin cărora le va spune lucruri pe care nu i la va mărturisi niciodată partenerului de viaţă.

 • Cinci motive să faci sex cu soţul tău în fiecare noapte
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cinci motive să faci sex cu soţul tău în fiecare noapte

  Toate căsniciile ating momente mai mult sau mai puţin critice care, uneori, duc până la divorţ. În manifestul său din ediţia electronică a Huffington Post, Meg Conley încearcă să explice că multe conflicte ar fi evitate, dacă partenerii nu ar mai fi atât de timoraţi şi ar face mai mult sex.

 • Ce gândesc femeile când bărbaţii îşi pierd erecţia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce gândesc femeile când bărbaţii îşi pierd erecţia

  Disfuncţiile erectile ale bărbaţilor au diverse cauze, de la stres până la probleme medicale. Cu toate astea, deseori femeile cad în capcana autoînvinuirii, considerând că ele sunt cauza problemelor partenerilor de viaţă.

 • Vacanţa scoate în evidenţă problemele cuplului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vacanţa scoate în evidenţă problemele cuplului

  Concediul ar trebui să aducă un plus vieţii în doi. Dar se întâmplă de multe ori să arate, mai degarabă, minusurile cuplului. Cele mai frecvente discuţii apar la alegerea destinaţiei, dar, uneori, partenerii nu pot cădea de acord nici asupra mijlocului de transport, asupra traseului sau obiectivelor de vizitat.

 • Şantajul emoţional sau împreună
degeaba
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şantajul emoţional sau împreună degeaba

  “Până nu se îndrăgosteşte de altcineva, nu-l pot părăsi”, mi-am zis îndrăgostită lulea de un altul. Uneori inima îngheaţă şi nimic nu pare s-o mai mişte, alteori e aşa de generoasă că dăruieşte iubire mai multor persoane în acelaşi timp.

 • Copilul sudează relaţia sau o destramă?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Copilul sudează relaţia sau o destramă?

  După apariţia primului copil, viaţa de cuplu se schimbă total. Noul-născut devine centrul universului celor doi părinţi. Uneori, aceştia se pot simţi compleşiţi de responsabilitate, ceea ce poate cauza probleme în cuplu, ajungându-se până la despărţire

 • Lipsa somnului are un impact negativ asupra relaţiilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lipsa somnului are un impact negativ asupra relaţiilor

  Lipsa somnului are legătură cu o serie întreagă de efecte asupra sănătăţii, de la anxietate ridicată, până la scăderea densităţii mineralelor din oase şi consumul ridicat de calorii. În plus, influenţează şi relaţia cu partenerul de viaţă.

Modifică Setările