Stiri despre pricopie

  12 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Un copil din Buzău, ministru al educaţiei pentru o zi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un copil din Buzău, ministru al educaţiei pentru o zi

  Un buzoian va fi, miercuri, Ministrul Educaţiei. Tudor Ioan Vlaicu, elev în clasa a VIII-a la Şcoala Gimnazială Nr. 2  Buzău este cel care a fost desemnat de către ministrul Remus Pricopie drept înlocuitorul său pentru o zi.

 • Progressive Agenda for the Future: Un nou concept politic progresist în România?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Progressive Agenda for the Future: Un nou concept politic progresist în România?

  La evenimentul „Progressive Agenda for the Future” organizat de nou înfiinţatul Forum Progresist Social – Democrat, prezidat de către deputatul PSD Ana Birchall, premierul Victor Ponta s-a întâlnit cu Lordul Peter Mandelson, unul din arhitecţii New Labor şi un apropiat al lui Tony Blair.

 • Permanenţa haosului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Permanenţa haosului

  În vara anului 1977, la aproape zece ani de la declanşarea planului de industrializare accelerată şi forţată a României, Nicolae Ceauşescu şi-a dat seama că iar pusese carul înaintea boilor şi că ţara dispunea de prea puţini muncitori, maiştri şi ingineri.

 • Evaluarea în educaţie, mintea de pe urmă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Evaluarea în educaţie, mintea de pe urmă

  A auzit, în sfârşit, şi ministrul Pricopie că sunt diferenţe extrem de mari între notarea la clasă şi evaluare rezultată în urma examenelor naţionale.

 • După
BAC: sau cum te poţi rata de la 18 ani!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  După BAC: sau cum te poţi rata de la 18 ani!

  Dar Remus, ministrul educaţiei n-are treabă. Un pui de socialist crescut la umbra lui Năstase şi Andronescu preocupat doar de imagine, să dea bine, să nu fie probleme.

 • Supravieţuirea Dublului D
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Supravieţuirea Dublului D

  Găsesc în arhive sonore şi însemnări personale o afirmaţie făcută acum aproape 13 ani de guvernatorul BNR, dl. Mugur Isărescu, pe atunci candidat la prezidenţiale. În noiembrie 2000, cu ocazia unei dezbateri electorale de la TVR, dl. Isărescu diagnostica una dintre maladiile cronice ale societăţii româneşti, maladie căreia îi dădea numele de cod Dublu D. Un doi în unu care înseamnă duplicitate şi demagogie.

 • Lăsaţi clasa zero la şcoală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lăsaţi clasa zero la şcoală

  Mai întâi a fost Daniel Funeriu, fost ministru, care a trecut grupa pregătitoare de la grădiniţă la şcoală, a băgat chestia asta într-o lege şi a numit-o reformă în educaţie.

 • Premierul
Ponta şi ministrul Educaţiei se contrazic pe clasa zero
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Premierul Ponta şi ministrul Educaţiei se contrazic pe clasa zero

  Premierul Victor Ponta şi-a corectat din nou ministrul Educaţiei, de această dată Remus Pricopie, parte din cel de-al doilea Guvern pe care-l conduce, mustrându-l pentru anunţul de a menţine clasa zero, formată din copii de şase ani, la şcoală şi nu la grădiniţă.

 • Scrisoare deschisă primului-ministru şi ministrului Educaţiei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Scrisoare deschisă primului-ministru şi ministrului Educaţiei

  Domnule prim-ministru Victor Ponta / domnule ministru Remus Pricopie, acum cunosc, formal, numele dumneavoastră. Aparţineţi politic Uniunii Social-Liberale, în virtutea scorului istoric pe care USL l-a obţinut la alegerile din 9 decembrie 2012. Eu însumi v-am votat, aşa încât contractul nostru este cât se poate de solid, în ceea ce mă priveşte. Acum e rândul dumneavoastră.

Modifică Setările