Stiri despre prevenire boli

  4 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Vara se bea lapte de nucă de cocos
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vara se bea lapte de nucă de cocos

  Vara trebuie să bem băuturi care ne hidratează şi care ne răcoresc; una dintre acestea este laptele de nucă de cocos, care are nenumărate beneficii de oferit. Datorită consistenţei sale uimitor de bogate şi cremoase, împreună cu dulceaţa sa naturală, laptele de nucă de cocos formează un constituent important în diverse preparate alimentare, inclusiv ca alternativă la lapte normal.

 • Uleiul esenţial care previne infecţiile
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Uleiul esenţial care previne infecţiile

  Mandarinele sunt foarte asemănătoare la culoare, formă şi gust cu portocalele, ele devenind preferatele noastre mai ales în sezonul rece. Originare din China, mandarinele au străbătut drumul în America şi în Europa şi acum Italia este unul dintre cei mai mari producători de ulei esenţial de mandarine bio. Aşadar, nu doar fructele sunt consumate la nivel mondial, ci şi uleiul esenţial.

 • Cum să mănânci în funcţie de zodie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să mănânci în funcţie de zodie

  Semnul tău zodiacal oferă indicii importante cu privire la trăsăturile de personalitate, precum şi la obiceiurile tale alimentare. Iată ce ar trebui să schimbi, în funcţie de zodia ta!

 • Smochinele, o
sursă de importantă de calciu şi fier
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Smochinele, o sursă de importantă de calciu şi fier

  Smochinele sunt fructe cunoscute pentru buna lor reputaţie încă din perioada Antichităţii, cantitatea lor de calciu şi fier reprezentând un bun aliment pentru întărirea sistemului nostru imunitar.

Modifică Setările