Stiri despre praf de copt

  8 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cum se prepară ineditele brioşe cu
votcă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum se prepară ineditele brioşe cu votcă

  O reţetă neobişnuită, gustoasă şi interzisă copiilor, brioşele cu votcă vor face cu siguranţă deliciul invitaţilor dumneavoastră la petrecerile de final de an. Cum se prepară acest desert ieşit din tipare, aflaţi din articolul de mai jos.

 • Cum se prepară
checul cu lime şi mac
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum se prepară checul cu lime şi mac

  O reţetă specială de desert cu care vă veţi suprinde plăcut invitaţii, checul cu lime şi mac este uşor de preparat. Ce ingrediente vă sunt necesare şi care sunt etapele pregătirii acestui desert inedit, aflaţi în articolul următor.

 • Cum se prepară brioşele cu cocos şi curry
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum se prepară brioşele cu cocos şi curry

  Un desert delicios şi ieşit din tipare, brioşele cu cocos şi curry pot fi cu siguranţă o variantă dulce foarte interesantă cu care vă puteţi delecta invitaţii de sărbători. În articolul de mai jos puteţi descoperi cum se prepară acest desert inedit.

 • Cum se prepară prăjitura cu pere şi scorţişoară
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum se prepară prăjitura cu pere şi scorţişoară

  Dacă doriţi să pregătiţi un desert uşor şi care să fie şi pe placul celor mici, atunci prăjitura cu pere şi scorţişoară este o variantă delicioasă şi deopotrivă inedită. Cum se prepară această reţetă, aflaţi din materialul următor.

 • Metode inedite de
a scăpa de petele de pix şi cariocă de pe mobilier
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Metode inedite de a scăpa de petele de pix şi cariocă de pe mobilier

  Petele de pix şi de cariocă sunt unele dintre cel mai dificil de îndepărtat de pe mobilier. Există însă mai multe soluţii inedite şi la îndemâna oricui. Iată în continuare mai multe soluţii utile pentru îndepărtarea unor astfel de pete de pe mobilier.

 • Legăturile strânse dintre imperiul Dr. Oetker şi nazism, scoase la lumină. Fondatorul companiei a fost ofiţer SS, instruit în lagărul de concentrare Dachau
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Legăturile strânse dintre imperiul Dr. Oetker şi nazism, scoase la lumină. Fondatorul companiei a fost ofiţer SS, instruit în lagărul de concentrare Dachau

  Istoria unuia dintre giganţii industriei alimentare mondiale se leagă strâns de ridicarea celui de-al Treilea Reich, familia Oetker fiind apropiată de lideri nazişti precum Heinrich Himmler, şeful SS şi „creierul” Holocaustului. Omul care a ridicat imperiul Oetker urma să devină şi el ofiţer SS şi se instruia la Dachau, iar fabricile familiei aprovizionau cu produse alimentare armata Germaniei naziste în cel de-al Doilea Război Mondial.

Modifică Setările