Stiri despre pozitionare

  4 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cum evităm durerile
de spate când şofăm. Detaliul banal legat de poziţionarea volanului care ne
poate salva viaţa în caz de accident
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum evităm durerile de spate când şofăm. Detaliul banal legat de poziţionarea volanului care ne poate salva viaţa în caz de accident

  Orice şofer ştie că dacă are de parcurs un drum mai lung cu maşina, mai devreme sau mai târziu va avea dureri de spate. Principala cauză este poziţia greşită pe care mulţi o aleg la volan. O poziţie ce pare la prima vedere confortabilă, dar, care, de fapt, se dovedeşte a fi extrem de dureroasă dacă depăşim două ore pe scaunul şoferului.

 • Alina Mungiu-Pippidi: Falsa problemă a poziţionării USR
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alina Mungiu-Pippidi: Falsa problemă a poziţionării USR

  Mare maestru Trump ăsta, cum a reuşit el în două săptămîni să facă lumea să vorbească mai puţin despre cum a colaborat familia lui cu ruşii ca să se facă ales. Cum? Păi, pe lîngă Coreea de Nord, unde nu e meritul lui, specialiştii lui în comunicare au venit cu o idee de geniu: să nu mai deconteze armata schimbările de sex la transsexuali din asigurare, ca pînă acum.

 • Miezul campaniei europene
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Miezul campaniei europene

  Citind în paralel „Manifestul PNL” şi „Platforma PMP” putem distinge principalele poziţionări ale României în context european. Campania din România are o slabă preocupare pentru subiectele europene, dar cu toate acestea nu ar trebui să subestimăm efortul partidelor.

 • Magazinele, capcanele lui Moş Crăciun
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Magazinele, capcanele lui Moş Crăciun

  Pentru a-şi vinde produsele, comercianţii recurg la strategii subtile, cum ar fi utilizarea anumitor mirosuri, o plasare inteligentă pe rafturi şi o muzică relaxantă, care să ne îndemne să cumpărăm.