Stiri despre popi

  10 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Fiecare cu durerea lui
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fiecare cu durerea lui

  În societatea românească se resimte o acută lipsă de omenie! Tot mai puţini dintre noi mai facem lucrurile bune, omeneşti de ajutorare reciprocă. Dimpotrivă, realitatea publică ne demonstrează că la nivel de societate ne manifestăm mai antisocial, antiuman, ne manifestăm tot mai agresiv, suntem mai lacomi, indiferenţi la suferinţele semenilor sau la faptul că poate facem rău celor din jur prin atitudinea noastră.

 • Găini, Biblii şi Popi... Matrix,
downgrade!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Găini, Biblii şi Popi... Matrix, downgrade!

  Trăim într-un telefon posedat de forţele întunericului, altfel nu s-ar îngrămădi atâţia preoţi să îmi exorcizeze votul. Sistemul de operare mă facturează alandala şi mă trezesc cu taxe pe convorbiri inexistente. Când dau să protestez şi sun în centrală, ca să le atrag atenţia, îmi răspunde Lia Olguţa nervoasă. ”Băăăăăi, băi fraiere, scoatem lumea în stradă dacă mai suni”, ar fi cazul să mă bucur că am ”smart-home”. Emigrant în propriul telefon.

 • Preasfânta campanie electorală sau când popii devin politruci sub acoperire: milioane de lei pentru milioane de voturi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Preasfânta campanie electorală sau când popii devin politruci sub acoperire: milioane de lei pentru milioane de voturi

  Discursuri politice în biserică, bileţele cu mesaje electorale împărţite în curtea mănăstirilor, lăcaşuri de cult transformate în locuri de pelerinaj pentru politicieni şi titluri de onoare date chiar de cei mai mari oameni din BOR şefilor Guvernului. Aşa şi-au arătat, în acest an electoral, trimişii Domnului susţinerea pentru anumiţi oameni politici. Aceştia din urmă au fost parcă mai darnici cu finanţarea bisericilor, făcută din bani publici.

 • Primăria Baia Mare, nemulţumită de modul cum sunt îngrijite cimitirele din oraş. Se doreşte preluarea administrării lor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Primăria Baia Mare, nemulţumită de modul cum sunt îngrijite cimitirele din oraş. Se doreşte preluarea administrării lor

  Primăria Baia Mare vrea să preia tot ceea ce înseamnă activitatea de întreţinere a cimitirelor din oraş. Conducerea Primăriei Baia Mare se declară nemulţumită de modul cum cei care deţin sau administrează aceste cimitire se ocupă de ele.Primăria Baia Mare vrea să preia tot ceea ce înseamnă activitatea de întreţinere a cimitirelor din oraş.

 • Eutanasiator, meserie de viitor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Eutanasiator, meserie de viitor

  Pe la jumătatea anilor ’90, când economia de piaţă încă însemna să scoţi masa din bucătărie „la bordură”, pe post de tarabă, şi să vinzi ţigări, topitop sau bonibon, am primit la redacţie o informaţie de un cinism halucinant, care anunţa apariţia unui nou tip de întreprinzători: popi şi poştaşi deveniţi peste noapte proprietari ai unor întregi scări de blocuri.

 • Preoţii şi-au făcut asociaţie, Sfântul Sinod îi ameninţă cu răspopirea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Preoţii şi-au făcut asociaţie, Sfântul Sinod îi ameninţă cu răspopirea

  Membrii Apostolia îşi propun să ofere publicului informaţii transparente şi să apere drepturile sociale. Biserica îi cataloghează însă drept ,,rebeli” pe preoţii care aderă la structuri de tip sindical şi îi ameninţă cu caterisirea. Unii dintre preoţi se plâng că au fost împiedicaţi să intre în rândurile organizaţiei.

Modifică Setările