Stiri despre polis

  15 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Alt tip de apolitism
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alt tip de apolitism

  Orice învăţăcel ştie că „apolitismul” este echivalent cu neparticiparea la luptele pentru putere ale partidelor politice. Cel care a decis să fie „apolitic” se distinge, aşadar, prin neutralitate, prin suspensia opiniilor colorate electoral, printr-o voluntară neimplicare în sfera politicului. Există însă şi o accepţiune secundă a termenului: lipsa relevanţei politice.

 • Oprescu vrea să scoată Capitala din clubul european de dezvoltare a unor tehnologii şi politici inovative pentru transportul în comun
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Oprescu vrea să scoată Capitala din clubul european de dezvoltare a unor tehnologii şi politici inovative pentru transportul în comun

  Un proiect de hotărâre ce va fi supus votului consilierilor din Şedinţa de Consiliu General de joi, 31 octombrie, propune ca Primăria Capitalei să se retragă din Asociaţia Europeană POLIS, o reţea din care fac parte oraşe şi regiuni europene care dezvoltă împreună tehnologii şi politici inovative pentru transportul în comun.

 • Autori identificaţi de poliţişti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Autori identificaţi de poliţişti

  În urma activităţilor specifice desfăşurate de poliţiştii Secţiei 2 de Poliţie Rurală Chişcani, în cauze înregistrate cu autori necunoscuţi, a fost identificat autorul furtului unui număr de 600 plante de floarea soarelui şi a distrugerii unui număr de alte 1000 plante de floarea soarelui, dintr-o solă care aparţine brăileanului S.I., fapte comise în ziua de 19.08.2012.

 • Poliţiştii au identificat autorul unui furt din luna februarie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Poliţiştii au identificat autorul unui furt din luna februarie

  Poliţişti de Biroul de Investigaţii Criminale- linia de munca furturi din patrimoniu au continuat cercetările în cauze înregistrate în evidenţe cu autori necunoscuţi şi l-au identificat şi condus la sediul Poliţiei Municipiului Brăila pe M.A. (18 ani), din municipiu, căruia i s-a probat că este autorul furtului, comis prin efracţie, la data de 29 februarie 2012, din locuinţa lui I.N., din Brăila.

 • Dosar penal pentru lovire şi ameninţare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dosar penal pentru lovire şi ameninţare

  Poliţiştii Secţiei 2 de Poliţie Rurală Chişcani au fost sesizaţi, ieri, la orele 12.30, de M.L., din satul Urleasca, comuna Traian, despre faptul că, la data de 3.08.2012, în jurul orelor 16.00, în timp ce se afla în faţa imobilului ei, în urma unui conflict spontan, a fost lovită cu palma peste faţă şi ameninţată cu acte de violenţă de M.P., din oraşul Ianca.

 • A fost încarcerat şi al patrulea învinuit
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  A fost încarcerat şi al patrulea învinuit

  În seara zilei de 29 iulie a.c., la orele 20.30, brăileanul E.C. (24 de ani) a sesizat o patrulă de poliţie despre faptul că pe numele său a fost emis un mandat de arestare preventivă.

 • FOAME MARE: Prinsă la furat de pătlăgele
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOAME MARE: Prinsă la furat de pătlăgele

  Un bărbat din oraşul Făurei a reclamat la Poliţie că, la orele 13.30, o localnică de 30 de ani a pătruns în curtea lui, prin escaladarea gardului, şi a sustras dintr-un solar cantitatea de aproximativ 15 kg de pătlăgele roşii, în valoare de 45 de lei.

 • Acţiune pe linia combaterii vitezei excesive
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Acţiune pe linia combaterii vitezei excesive

  Efective de poliţişti din cadrul Serviciului şi Biroului Rutier, Biroului Ordine Publică, poliţiilor orăşeneşti şi posturile de poliţie arondate acestora au organizat şi desfăşurat o acţiune pe linia combaterii excesului de viteză, ocazie cu care au fost aplicate, în total, 120 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 97 pentru viteză şi 23 pentru alte abateri, valoarea amenzilor fiind de 34.475 de lei. De asemenea, au fost

 • Ziua Poliţiei, sărbătorită şi cu avansări în grad
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ziua Poliţiei, sărbătorită şi cu avansări în grad

  Vineri, la orele 10.00, la sediul inspectoratului, în cadrul unei şedinţe festive, prilejuită de sărbătorirea Zilei Poliţiei Române, au fost avansaţi în gradul profesional următor, la termen, 57 de ofiţeri şi 120 de agenţi de poliţie şi, înaintea îndeplinirii stagiului minim, 1 ofiţer şi 2 agenţi de poliţie.

 • Coliziune între două autoturisme, produsă pe fondul neacordării priorităţii de trecere
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Coliziune între două autoturisme, produsă pe fondul neacordării priorităţii de trecere

  Un bărbat de 40 de ani, din Brăila, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală, pe strada Griviţa, la intersecţia cu strada Şcolilor, nu a respectat semnificaţia indicatorului "Oprire!", şi-a continuat deplasarea şi a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar, pe strada Şcolilor, de un bărbat în vârstă de 55 de ani, din Brăila.

 • Prinşi în flagrant în timp ce furau fier vechi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Prinşi în flagrant în timp ce furau fier vechi

  Poliţiştii i-au prins în flagrant, pe strada Cărăbuşului, pe trei indivizi, toţi din municipiu, care transportau o ladă metalică în care se aflau componente auto, folosindu-se de un cărucior metalic.

 • Minori accidentaţi în urma traversării neregulamentare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Minori accidentaţi în urma traversării neregulamentare

  O brăileancă de 36 de ani, în timp ce conducea autoturismul, pe bulevardul Dorobanţilor, l-a surprins şi accidentat pe un copil de 7 ani, din Brăila, care se angajase în traversarea străzii prin loc nepermis, în fugă şi fără să fie supravegheat.

 • Lovită de concubin, a depus plângere penală şi pentru distrugere
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lovită de concubin, a depus plângere penală şi pentru distrugere

  O femeie din satul Latinu, comuna Măxineni, a reclamat la Poliţie, apelând 112, faptul că un bărbat de 24 de ani, concubinul ei, a lovit-o şi i-a distrus telefonul mobil, în valoare de 600 de lei. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde l-au identificat pe cel reclamat care avea o atitudine agresivă.

 • Prejudiciul a fost recuperat imediat de către poliţişti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Prejudiciul a fost recuperat imediat de către poliţişti

  Poliţişti de la Secţia 2 de Poliţie Rurală Chişcani, în timp efectuau serviciul de patrulare pe raza de competenţă, au fost sesizaţi de către un bărbat cu privire la faptul că un tânăr i-a furat telefonul mobil.

Modifică Setările