Stiri despre philipp missfelder

  4 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cel care trebuia să fie. „Urmaşul lui Merkel“, aşa cum l-am cunoscut
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cel care trebuia să fie. „Urmaşul lui Merkel“, aşa cum l-am cunoscut

  O săptămână deosebit de tensionată pentru politica germană s-a finalizat luni dimineaţa cu un controversat acord de asistenţă financiară pentru Grecia. La scurt timp însă, cancelarul german Angela Merkel şi membrii formaţiunii CDU, aflată la guvernare, au primit o veste tragică: deputatul Philipp Missfelder, unul dintre cei mai străluciţi tineri politicieni ai Uniunii Creştin Democrate, s-a stins subit din viaţă la numai 35 de ani.

 • „Urmaşul“ lui Merkel, în vizită la Bucureşti, transmite mesajul Berlinului pentru politicienii români
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Urmaşul“ lui Merkel, în vizită la Bucureşti, transmite mesajul Berlinului pentru politicienii români

  Aflat într-o vizită scurtă la Bucureşti, Philipp Missfelder, preşedintele organizaţiei de tineret al CDU din Germania, a transmis câteva mesaje-cheie liderilor politici din România. Războiul declaraţiilor politicienilor români a readus în discuţie fragilitatea stabilităţii politice din România, iar partenerii de la Berlin atrag atenţia asupra riscurilor, trimiţând în capitală un emisar apropiat al cancelarului Merkel.

 • Urmaşul
lui Merkel: Criza germano-română a fost depăşită
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Urmaşul lui Merkel: Criza germano-română a fost depăşită

  Preşedintele Organizaţiei de Tineret a Uniunii Creştin Democrate din Germania (CDU), Philipp Missfelder, a acordat un interviu în exclusivitate pentru cotidianul „Adevărul“, în care dezvăluie impresiile creştin-democraţilor germani despre vizita recentă a premierului Victor Ponta la Berlin, precum şi relaţiile politice dintre cele două state.

Modifică Setările