Stiri despre partid de stanga

  8 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • VIDEO Vasile Dâncu: Dragnea este primul preşedinte care decupleză baronii locali de conducerea centrală. Ponta va pleca de la Guvern de bună voie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Vasile Dâncu: Dragnea este primul preşedinte care decupleză baronii locali de conducerea centrală. Ponta va pleca de la Guvern de bună voie

  Sociologul Vasile Dâncu, directorul IRES, a vorbit, la Adevarul Live, despre cum se va schimba PSD după votul de duminică. Dâncu apreciază decizia lui Dragnea de a le interzice baronilor locali să candideze în conducerea centrală a partidului şi crede că Victor Ponta se va retrage în linişte de la guvernare.

 • Sărăcia este cea mai crudă formă de violenţă sau a privi altfel spre „ora de religie“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sărăcia este cea mai crudă formă de violenţă sau a privi altfel spre „ora de religie“

  Sărăcia este cea mai crudă formă de violenţă, spunea Ghandi. În ultimele săptămîni, s-a polemizat atît despre „ora de religie“ încît impresia generală e că aceasta e cea mai mare problemă a României. O mobilizare fără precedent: de la BOR, una din cele mai importante instituţii ale acestei ţări, pînă la jurnalişti de toate culorile şi intelectuali de toate orientările.

 • Cine-i mai radical: Syriza sau Troica?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cine-i mai radical: Syriza sau Troica?

  Dacă citeşti presa „quality” şi pe jurnaliştii & intelectualii mainstream de la noi, ai impresia că în Grecia a venit la putere Stalin. Pentru unii victoria prin alegeri domocratice a Syrizei e aproape echivalentul actelor teroriste. Mă mir că GDS&22 nu au depus încă o petiţie pentru interzicerea acestui partid. Am dat doar două exemple ca să înţelegeţi „fibra democratică” a „culturnicilor” noştri.

 • Sugestii pentru PSD
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sugestii pentru PSD

  Mă bucur că PSD a pierdut alegerile. Era momentul să se producă o schimbare radicală de stategie politică şi de stil. Admit, pe de altă parte, că bunul echilibru al democraţiei nu se poate dispensa de existenţa unui solid partid de stînga, coerent şi funcţional.

 • De ce a pierdut PSD sau sindromul „Benjamin Button“ al PSD-ului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce a pierdut PSD sau sindromul „Benjamin Button“ al PSD-ului

  Am fost la aceste alegeri un spectator: fără emoţii, distant, fără implicare. Nu am avut cu cine vota iar „salvarea neamului” am lăsat-o pentru alţii. E trist să vrei şi să poţi să te implici într-o luptă politică din convingere dar să nu ai pentru cine, să nu ai o forţă politică care să te reprezinte, fie şi într-o formă minimală.

 • Singurătatea unui PSD-ist de stânga
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Singurătatea unui PSD-ist de stânga

  Nu există pentru un om mai stranie şi mai acută senzaţie de singurătate decât singurătatea pe care o încearcă atunci când se află în mijlocul unei mulţimi zgomotoase. Asta simte astăzi un PSD-ist de stânga.

 • Nu ne mai trageţi
pe dreapta!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nu ne mai trageţi pe dreapta!

  Propaganda e mai tare decât realitatea. Dacă ne luăm după statistici, vedem aievea cum înaintăm spre capitalism, în zbor.

Modifică Setările