Stiri despre palton

  9 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Iarna în ţinute albe: combinaţii practice şi la modă FOTO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Iarna în ţinute albe: combinaţii practice şi la modă FOTO

  Ţinutele all black reprezintă o formulă clasică pentru zilele mohorâte de iarnă, pentru că dincolo de eleganţă un astfel de outfit este în mod cert şi foarte practic. Dar când eşti îndrăgostit de tot ceea ce înseamnă modă, ce poate fi mai îndrăzneţ decât să te îmbraci în alb mai ales când zăpada este ai degrabă zloată? Designerii nu se gândesc la astfel de amănunte, prin urmare iată cum poţi să înfrunţi iarna îmbrăcată în alb.

 • Moda iernii 2017-2018: blana face legea! FOTO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Moda iernii 2017-2018: blana face legea! FOTO

  Iarna îşi intră în drepturi, aşa că o haină groasă, călduroasă, confortabilă, dar şi la modă este indicată pentru lunile care urmează. Designerii au mizat pe aspectul practic în cazul vestimentaţiei pentru sezonul rece, prin urmare paltoanele, pardesiele şi jachetele au croieli lejere, care nu stingheresc libertatea de mişcare, fie că este vorba despre o haină de blană sau de piele, fie de una din stofă sau matlasată.

 • Paltonul şi steagul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Paltonul şi steagul

  Am avut, în două-trei rînduri, obiecţii, rezerve, melancolii legate de prestaţia publică a domnului preşedinte Iohannis. Nu regret deloc că l-am votat, dar, uneori, mi se pare cam laconic, uşor absent, prizonier al unei retorici previzibile. N-am fost de acord cînd, de la Cotroceni, a coborît în stradă pentru a susţine o manifestaţie, oricît de legitimă. Nu era rolul lui.

 • FOTO Moda străzii: Noiembrie în negru elegant şi bej călduros
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Moda străzii: Noiembrie în negru elegant şi bej călduros

  E aproape final de toamnă, frigul a început să ne ţină mai mult în casă, iar atunci când ieşim, paltoanele bej, groase, şi fularele lungi sunt nelipsite. Chiar şi aşa, ţinutele sunt punctate de eleganţa unor cizme până la genunchi, în nuanţe de burgundiu, sau de ochiurile fine ale unor dresuri apropiate de culoare pielii.

 • Paltonul de iarnă, rafinament clasic
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Paltonul de iarnă, rafinament clasic

  Designerii le oferă bărbaţilor multe variante de haine pentru iarnă în acest sezon: de la mantouri şi trenciuri, la blazere şi geci, toate marcate de o anumită eleganţă. Maria Bercea