Stiri despre otp asset management

  5 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Analiştii se aşteaptă la implementarea unor măsuri de austeritate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Analiştii se aşteaptă la implementarea unor măsuri de austeritate

  Nevoia de finanţare crescută a Guvernului şi politica fiscală pro-ciclică desfăşurată într-o perioadă de expansiune economică cresc riscul ca măsurile de austeritate care vor apărea în viitor să fie implementate când apar şocuri semnificative externe sau interne, consideră analiştii OTP Asset Management.

 • Cum să citeşti ştirile financiare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să citeşti ştirile financiare

  Aţi citit vreodată ştiri cu Q3/Q2, EBIT, EBITDA, ROE şi alţi termeni din această limbă păsărească? Ei bine, acum aceste expresii pot ajunge pe înţelesul tuturor, pentru că Bursa de Valori Bucureşti (BVB) a lansat platforma www.fluentinfinante.ro, destinată educaţiei financiare. Aceasta îşi propune sa devină primul punct unic de informare pentru toţi investitorii actuali, dar şi cei viitori de pe bursă.

 • OTP Asset Management vrea să maximizeze raportul dintre risc şi randament cu fondul de investiţii OTP Premium Return
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  OTP Asset Management vrea să maximizeze raportul dintre risc şi randament cu fondul de investiţii OTP Premium Return

  OTP Asset Management România a anunţat, miercuri, lansarea unui nou fond închis de investiţii, denominat în RON, OTP Premium Return. Acesta este un fond închis de investiţii cu strategii inovatoare, de Absolute-Return, care „permite eficientizarea investiţiilor prin maximizarea raportului între risc şi randament“, anunţă administratorii.