Stiri despre orchestre

  9 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Trei seri frumoase la Ateneu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Trei seri frumoase la Ateneu

  De multă vreme nu s-a mai întâmplat ca un lanţ de evenimente să atragă melomanii, seară de seară, la Ateneu, aşa cum s-a petrecut la sfârşit de săptămână, când trei orchestre, trei dirijori şi... trei solişti (...plus unul!) au oferit programe cu totul speciale, în interpretări mozaicate, aplaudate entuziast de un public ce a făcut ca sala să devină neîncăpătoare.

 • RadiRo - o ediţie amalgamată
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  RadiRo - o ediţie amalgamată

  În urmă cu câţiva ani, Radio România a lansat, poate ca o alternativă a Festivalului „Enescu”, proiectul RadiRo, conceput ca o întâlnire a orchestrelor Radio din Europa în cadrul unor manifestări preluate şi prin Uniunea Europeană de Radio şi, de această dată, chiar şi de Uniunea Audiovizualului Asia-Pacific.

 • Regalul orchestrelor de tineret
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Regalul orchestrelor de tineret

  Stagiunea estivală oferită (şi) anul acesta de către Lanto Communication şi al său dăruit Dorin Ioniţă a adus, la Ateneu, sub genericul deja familiar nouă, „Vara magică” - ajunsă la ediţia a V-a -, o adevărată paradă a ansamblurilor simfonice, chiar şi de peste hotare, toate din marea familie a orchestrelor de tineri, realizare posibilă prin implicarea efectivă a directorului artistic Marin Cazacu.

 • Festivalul enescian al muzicii prezintă defilarea orchestrelor europene
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Festivalul enescian al muzicii prezintă defilarea orchestrelor europene

  Să nu mergi la pomul lăudat cu sacul gol ne sfătuieşte o veche vorbă românească. Care va să zică ar fi bine să ne temperăm aşteptarile, să fim precauţi; chiar atunci când laudele împodobesc imaginea Orchestrei filarmonice din Sankt Petersburg.

Modifică Setările