Stiri despre opera romana cluj

  11 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Horia Brenciu şi Orchestra sa promit show sâmbătă la Balul Operei. Ce tematică are
evenimentul din acest an
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Horia Brenciu şi Orchestra sa promit show sâmbătă la Balul Operei. Ce tematică are evenimentul din acest an

  Horia Brenciu & HB  Orchestra Big Band vor concerta sâmbătă pe scena Operei Naţionale Române din Cluj, în cadrul celei de-a XXI-a ediţii a Balului Operei, eveniment inspirat de celebrul Bal al Operei din Viena. În deschidere Opera din Cluj prezintă un spectacol special conceput pentru eveniment, "Musical on Broadway", care va fi dirijat de Gabriel Bebeşelea.

 • Cel mai tânăr director din istoria Operei clujene ştie totul despre concerte: poate face un afiş în photoshop, dar şi să-l interpreteze pe Don Giovanni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cel mai tânăr director din istoria Operei clujene ştie totul despre concerte: poate face un afiş în photoshop, dar şi să-l interpreteze pe Don Giovanni

  Opera din Cluj a intrat în anul în care oraşul este Capitală Culturală a Tineretului fără conducere şi cu decoruri de milioane de lei plouate din cauză că acoperişul depozitului este stricat de ani de zile. Noul director, de 33 de ani, Florin Estefan, şcolit la Cardiff, a început în urmă cu 10 ani să organizeze concerte. El ştie totul despre domeniu, de la realizarea unui afiş în photoshop, până la intepretarea unor roluri grele pe scenă.

 • „Văduva veselă” clujeană cucereşte publicul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Văduva veselă” clujeană cucereşte publicul

  Venind în întâmpinarea preferinţelor melomanilor, pasionaţi în egală măsură de operă şi de operetă, conducerea Operei Naţionale Române din municipiul de pe malul Someşului s-a gândit să programeze ca nouă producţie un titlu îndrăgit din literatura de operetă, „Văduva veselă” de Franz Lehár.

 • Scandal la Opera Română din Cluj: angajaţii sunt nemulţumiţi pentru că trebuie să lucreze de Ziua Naţională
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Scandal la Opera Română din Cluj: angajaţii sunt nemulţumiţi pentru că trebuie să lucreze de Ziua Naţională

  Mai mulţi angajaţi ai Operei Naţionale Române au trimis un comunicat de presă prin care îşi exprimă nemulţumirea faţă de decizia conducerii de a-i chema la repetiţii în datele de 30 noiembrie şi 1 Decembrie, zile libere prin lege. Conducerea Operei arată că instituţia are un regim special, weekendurile şi sărbătorile fiind considerate zile lucrătoare.

 • Holograf concertează live la Cluj (Recomandări de weekend)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Holograf concertează live la Cluj (Recomandări de weekend)

  Clujenii pot umări în acest weekend un concert 100% live susţinut de trupa Holograf, un spectacol în premieră la Opera Română, dar şi premiera producţiei cinematografice “Din Raiul meu”, la Cinema City.

 • Clujenii nu o vor pe Bahmuţeanu la Balul Operei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Clujenii nu o vor pe Bahmuţeanu la Balul Operei

  O petiţie online care contestă alegerea Adrianei Bahmuţeanu, ca prezentatoare  a Balului Operei din Cluj, eveniment programat în 19 februarie, a fost publicată azi de „un grup de clujeni” pe petitiionline.ro.

 • „Activitate paranormală”, la Cinema City (Recomandări de weekend)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Activitate paranormală”, la Cinema City (Recomandări de weekend)

  Cinefilii pot viziona în această seară premiera filmului „Activitate paranormală”, care va rula la Cinema City. În acest weekend, clujenii mai pot urmări cea de-a doua reprezentaţie din acest an, pusă în scenă la Opera Română, dar pot participa şi la un concert live, susţinut de trupa Mauser.

 • „Traviata” deschide sezonul spectacolelor din acest an de la Opera Română
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Traviata” deschide sezonul spectacolelor din acest an de la Opera Română

  Opera Română din Cluj îsi va deschide, azi, de la ora 18.30, seria reprezentaţiilor din acest an, cu spectacolul, „Traviata” de Verdi, interpretat în limba italiană. Printre spectacolele care vor fi puse în scenă în 2010 la instituţia de cultură clujeană se numără „Madama Butterfly”, „Cu flautul la urgenţe” sau „Rigoletto”.

Modifică Setările