Stiri despre navarra

  5 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Povestea regelui oportunist care a murit ars de viu, din greşeală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Povestea regelui oportunist care a murit ars de viu, din greşeală

  Carol al II-lea, poreclit şi Carol cel Rău a fost rege al Navarrei între 1349 şi 1387 şi Conte de Évreux. Imediat după ce a ajuns rege, a încheiat o serie de înţelegeri duplicitare, fiind înverşunat să ajungă pe tronul Franţei. Carol cel Rău a avut o moarte care astăzi ar fi considerată absurdă, dar pe care mulţi au considerat-o o pedeapsă divină: a ars de viu, din greşeală.

 • Român arestat pentru trafic de droguri în Navarra
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Român arestat pentru trafic de droguri în Navarra

  Poliţiştii au încheiat operaţiunea "Flacos", declanşată în luna ianuarie, cu arestarea a opt persoane (columbieni, dominicani şi un român) şi confiscarea unei mari cantităţi de cocaină pe care arestaţii o distribuiau în regiune.

 • Navarra: Un hoţ român, mort
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Navarra: Un hoţ român, mort "în timpul serviciului"

  Bărbatul, împreună cu alţi doi complici, se afla la furat fier dintr-o fermă de porci părăsită, când acoperişul acesteia a cedat, căzând pe ei. Un al doilea român a suferit răni grave.

 • Guvernul Navarra, campanie publicitară în limba română cu Google Translate?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Guvernul Navarra, campanie publicitară în limba română cu Google Translate?

  O campanie de publicitate pentru Guvernul Navarrei, care mizează pe "convieţuirea între imigranţii din regiune", desfăşurată în principalul cotidian din Pamplona, Diario de Navarra, a "tradus" ştirile ziarului în limbile arabă, română şi bulgară. Însă, cel puţin traducerea în română pare făcută cu Google Translate, şi nu de către un translator autorizat, cum susţin reprezentanţii autorităţilor din Pamplona.

Modifică Setările