Stiri despre naivitate

  16 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Constantin Noica, filosoful 
care a visat la 

îmblânzirea comuniştilor: „Nu mă jenez să am legături cu Securitatea, pentru că ştiu că sunt cu inima curată“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Constantin Noica, filosoful care a visat la îmblânzirea comuniştilor: „Nu mă jenez să am legături cu Securitatea, pentru că ştiu că sunt cu inima curată“

  Filosoful Constantin Noica a fost un naiv. Înainte de a se retrage la Păltiniş, şi-a dorit să creeze în ţară un mare proiect cultural: a refuzat exilul, s-a certat cu prietenii din Paris, a cerut ajutorul autorităţilor comuniste, a crezut în şansa sa de a-i convinge pe securişti că e onest şi demn de încredere, fără pact. A eşuat şi, mai târziu, şi-a cerut iertare pentru inocenţa de care a dat dovadă.

 • Stâlpii de neclintit ai politicii româneşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Stâlpii de neclintit ai politicii româneşti

  Sunt susţinătorii de bază ai întregului sistem politic actual, în ciuda faptului că, majoritatea cetăţenilor care au simţit nocivitatea sistemului pe pielea lor, au cerut cu insistenţă primenirea clasei politice şi lustraţia de vechile elemente toxice, comuniste şi securiste. Ca urmare a necesităţii de schimbare a clasei politice actuale, românii au avut parte de tot felul de surogate!

 • Sfânta mare naivitate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sfânta mare naivitate

  Aţi observat că, atunci când cineva vorbeşte despre sine însuşi, are întotdeauna dreptate? Că a furat, că a înşelat, că a ucis, veţi observa cum îşi limbă plimba-n gură şi face din alb negru şi din ţânţar armăsar.

 • Filmele de propagandă şi Mircea Diaconu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Filmele de propagandă şi Mircea Diaconu

  „Erau filmele de propagandă care nu interesau pe nimeni, numai pe tovarăşi“, a spus Mircea Diaconu într-o emisiune. Şi nu pot crede că e atît de naiv.

 • Cioloş, MRU şi Antena 3
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cioloş, MRU şi Antena 3

  Antena3 e televiziune. Afiliat CNN Internaţional şi cel mai urmărit post din România, cu o medie de 3.9% rating şi 10.7% cota de piaţă. Cele mai bune emisiuni, perlele coroanei – ”Sinteza Zilei” şi ”În Gura Presei” – adună seară de seară milioane de telespectatori.

 • Cele mai mari escrocherii din istorie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai mari escrocherii din istorie

  Deşi oamenii sunt învăţaţi de mici să nu se încreadă în străini, mulţi dau dovadă de o naivitate extremă, iar cineva este mereu gata să profite de aceasta. Cele mai mari escrocherii din istorie ar trebui să pună pe gânduri orice adult care are tendinţa să creadă orice poveste pe care un străin i-o spune pentru a primi un ajutor de orice fel.

 • VIDEO Locul greşit
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Locul greşit

  Zilele acestea plănuiam să scriu despre progresul României, despre cât de departe suntem acum faţă de 1990, cât de multe oportunităţi sunt înaintea ţării noastre, câte sacrificii au făcut românii şi cum, din păcate, leadership-ul politic şi intelectual este mult în spatele capacităţii poporului de a îndura schimbări.

 • Rapidul, înjunghiat de FRF-ul lui Burleanu!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Rapidul, înjunghiat de FRF-ul lui Burleanu!

  Eu, unul, am primit cu multă bucurie venirea la putere, în FRF, a tânărului şi ambiţiosului Răzvan Burleanu. Credeam că schimbarea mult aşteptată a venit. Am fost un naiv, desigur. Ar fi trebit să rămân cu picioarele pe pământ – doar ştiam foarte bine că fotbalul este domeniul de activitate din România în care comunismul şi securismul s-au conservat în gradul cel mai înalt.

 • Darul otrăvit
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Darul otrăvit

  Sîntem în luna în care ne-am obişnuit să ne bucurăm sufletul oferind şi primind cadouri, dar cele ce urmează, cred că sînt valabile în oricare zi a anului şi în orice moment al vieţii. Cei cu inima bună se bucură oricînd pot oferi un cadou sau pot să facă o surpriză plăcută celor pe care-i iubesc.

 • „SIDA cailor“: Cum au profitat samsarii de naivitatea ţăranilor din Alba
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „SIDA cailor“: Cum au profitat samsarii de naivitatea ţăranilor din Alba

  Dincolo de tăierile ilegale devenite tradiţie, în ultimii trei ani, sute de cai au ajuns la abatoarele din România, bolnavi de o maladie necruţătoare, cunoscută ca  „SIDA cailor". Cum sistemul samsarilor este greu de controlat, nu se ştie exact câţi cai bolnavi au ajuns la tăiere şi de aici în conserve, rezultă dintr-o anchetă a jurnaliştilor de la Digi24.

 • Ne mor copiii! Chiar nu ne interesează?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ne mor copiii! Chiar nu ne interesează?

  Din păcate s-a stins din viaţă fetiţa de 13 ani, olimpică la matematică, găsită în zăpadă, în dimineaţa de marţi 8 ianuarie, lîngă peretele vilei în care fusese cazată în Buşteni.

Modifică Setările