Stiri despre mize

  11 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Mizele României la Consiliul European
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mizele României la Consiliul European

  Cel mai important punct de interes al României de pe agenda Consiliului European care începe astăzi la Bruxelles este cel legat de viitorul buget al UE în cadrul căruia vor fi decise sumele ce vor fi destinate fondurilor structurale din 2014 până în 2020. România a fost un jucător activ în negocierile pentru viitorul buget al UE însă adevăratele mize ale reuniunii au fost aproape invizibile pentru publicul din România din cauz

 • Mizele României la Bruxelles
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mizele României la Bruxelles

  Preşedintele Traian Băsescu a anunţat că susţine, la Bruxelles, la prima reuniune a liderilor UE de anul acesta, ca România, alături de celelalte state noneuro, să fie prezentă la discuţiile zonei euro, că înfiinţarea de noi IMM-uri - cu ajutor de la UE sau cu stimulente fiscale -  şi plecarea marilor companii spre Asia e o mare problemă a Europei.  

 • Cum foloseşti politic o galerie extremistă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum foloseşti politic o galerie extremistă

  Ciocnirile din Bucureşti dintre ultraşi şi jandarmi arată că huliganii stadioanelor din România se pot arunca în bătălii politice. Oriunde se poate, fotbalul este instrumentalizat politic. De exemplu, grupări de extremă dreapta şi oameni de afaceri din Serbia folosesc ultraşii în scopuri politice.

 • Mizele de toamnă ale Europei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mizele de toamnă ale Europei

  Sancţiunile pentru statele care nu respectă gradul de îndatorare şi impozitarea tranzacţiilor financiare sunt două dintre punctele fierbinţi de discuţii, în această toamnă, la Bruxelles. Eurodeputaţii şi Comisia Europeană au căzut de acord asupra unui regim de sancţiuni. Nu există însă un consens în privinţa măsurilor în statele membre.

 • Mizele ultimei etape
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mizele ultimei etape

  Cum campioana şi retrogradatele sunt deja ştiute, runda a 34-a va clarifica situaţia echipelor care merg în Liga Europa şi în turul trei preliminar al Ligii Campionilor. Meciul Timişoara – Dinamo este important pentru ambele echipe. Gazdele vor să rămână pe doi, iar „câinii“ să depăşească Rapidul.

 • De ce s-a supărat Rusia pe România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce s-a supărat Rusia pe România

  Scandalul de spionaj declanşat la începutul acestei săptămâni între Moscova şi Bucureşti ar putea face parte dintr-o bătălie geostrategică. Unii analişti au pus arestarea diplomatului român pe seama apropiatului referendum din Moldova, alţii spun că ar fi vorba de un exerciţiu de imagine al FSB.

Modifică Setările