Stiri despre mircea laslau

  3 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • VIDEO Mărirea şi decăderea industriei naţionale de apărare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Mărirea şi decăderea industriei naţionale de apărare

  Curând va avea loc primul tur de scrutin al alegerilor prezidenţiale din România, dar în trei săptămâni este greu de crezut că nu puţinii candidaţi la jilţul de la Palatul Cotroceni vor avea timp şi informaţii adecvate pentru a aborda dosarul industriei naţionale de apărare, implicit dotarea cu tehnică de luptă modernă a Forţelor Armate Române. În schimb, în dezbaterea pentru turul decisiv, această prioritate nu va putea fi ocolită.

 • Medalie decernată la Varşovia, pentru un documentar din România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Medalie decernată la Varşovia, pentru un documentar din România

  Cu ani în urmă, la solicitarea mea am avut o întâlnire cu ataşatul militar al superputerii lumii, cu un ţel precis. Am propus şi a fost primită pozitiv sugestia unei documentări, la un studio al Serviciului de Televiziune şi Radio al Forţelor Armate Americane, pentru a pregăti datele tehnice necesare înfiinţării unei structuri similare în România.

 • INTERVIU Afganistan - un tărâm al contrastelor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  INTERVIU Afganistan - un tărâm al contrastelor

  M-a bucurat iniţiativa colegilor de la cotidianul online "Ziua Veche", condus de Doru Dragomir, de a posta, zilele trecute, pe YouTube, un documentar aparte, despre esenţa misiunilor executate de militarii români - din forţa expediţionară naţională - dislocaţi în teatrul de război, din Afganistan. Un film ce poartă marca vizionarului Gabriel Cobasnian şi a omului de televiziune Benone Neagoe. Şi, mai nou, laurii Uniunii Ziariştilor Profesionişti.

Modifică Setările