Stiri despre minitarte

  9 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Minitarte cu ciocolată, reţetă de post
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Minitarte cu ciocolată, reţetă de post

  Chiar şi în Postul Paştelui îţi poţi răsfăţa familia cu prăjituri delicioase. De pildă, le poţi prepara aceste minitarte apetisante, care nu sunt de dulce.

 • Minitarte cu budincă şi pepene verde
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Minitarte cu budincă şi pepene verde

  Cu un conţinut foarte bogat de apă, pepenele verde este nu numai un fruct răcoritor, dar şi foarte gustos în fel şi fel de preparate.

 • Minitarte cu pepene galben
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Minitarte cu pepene galben

  Parfumatul pepene galben ne însoţeşte pe parcursul întregii veri cu aroma şi gustul său- Am îndrăznit, numai puţin, să atentăm la textura lui şi să-l folosim în nişte delicioase minitarte cu pepene galben.

 • Cele mai gustoase minitarte cu căpşuni şi sos caramel
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai gustoase minitarte cu căpşuni şi sos caramel

  O săptămână, poate două ne mai putem bucura de căpşuni, îmi spune o precupeaţă din piaţă. Mi-am amintit atunci de această reţetă de minitarte cu căpşuni şi sos caramel pe care nu am mai preparat-o demult.

 • Minitarte cu vişine şi afine
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Minitarte cu vişine şi afine

  Înainte de a te apuca să pregăteşti această prăjitură, trebuie să ştii că poţi înlocui vişinele cu cireşe, în funcţie de gustul tău. Noi putem spune că e mai bună cu vişine, care îi vor da prăjiturii un gust acrişor. Aşadar, vă poftim la nişte delicioase minitarte cu vişine şi afine.

 • Minitarte cu roşii şi brânză
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Minitarte cu roşii şi brânză

  Aceste minitarte cu roşii şi brânză pot fi startul reuşit al unui meniu de weekend in familie. Nu sunt greu de preparat şi sunt şi mai delicioase dacă prepari chiar tu aluatul în casă, în loc să preferi să-l cumperi din comerţ. Nu sunt multe secrete, dar urmează paşii recomandaţi de noi.

 • Minitarte cu cireşe şi budincă de vanilie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Minitarte cu cireşe şi budincă de vanilie

  Arată foarte apetisant atunci când „îţi zâmbesc“ din vitrinele cofetăriilor! De ce n-ar arăta la fel şi dacă ies din mâinile tale? Aceste minitarte cu cireşe şi budincă de vanilie sunt acel desert care nu te trădează niciodată.

 • 3 reţete de aperitive pe care trebuie să le încerci
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  3 reţete de aperitive pe care trebuie să le încerci

  Pentru că se apropie weekendul vă propunem să încercaţi următoarele reţete de aperitive. În general, în weekend toată familia se strânge în jurul mesei. Aceste reţete se prepară rapid şi nu-ţi trebuie prea multe ingrediente. Toţi vor fi impresionaţi.