Stiri despre mickey rooney

  6 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Citatul săptămânii: „Sunt mândru de unele dintre filmele mele, iar pe altele îmi doresc să nu le fi făcut“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Citatul săptămânii: „Sunt mândru de unele dintre filmele mele, iar pe altele îmi doresc să nu le fi făcut“

  S-au împlinit 40 de ani de când ABBA a făcut senzaţie la Eurovision cu piesa „Waterloo“. Au trecut 20 de ani de la moartea lui Kurt Cobain, solistul legendarei trupe Nirvana. Iar protagoniştii serialului-fenomen „Urzeala tronurilor/ Game of Thrones“ au vorbit despre aventurile sezonului patru şi despre cum s-au schimbat personajele pe care le interpretează. „Adevărul“ vă prezintă cele mai importante declaraţii ale săptămânii.

 • Top 10 cele mai bune roluri ale lui Mickey Rooney
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Top 10 cele mai bune roluri ale lui Mickey Rooney

  „Bineînţeles că am vrut să fiu cunoscut. Acesta sunt eu, un om obişnuit căruia îi place să placă tuturor“. Astfel îşi motiva Mickey Rooney pofta de a juca în filme chiar şi la o vârstă înaintată. El a murit la 93 de ani, după o carieră cinematografică începută la doar şapte ani. Printre cele mai însemnare pelicule, 250 la număr, în care a jucat se numără „Boys Town“, „Babes in Arms“, „The Human Comedy“ sau „Breakfast at Tiffany’s“.

 • Actorul Mickey Rooney: „Am trăit ca să le fac pe plac celorlalţi“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Actorul Mickey Rooney: „Am trăit ca să le fac pe plac celorlalţi“

  Actorul Mickey Rooney, care a murit duminică la vârsta de 93 de ani, şi-a început cariera la şapte ani. Într-un interviu acordat „The Guardian“ în 2009, Rooney a spus că şi-a trăit viaţa „făcându-le pe plac celorlalţi“, însă nu se retrage din activitate, fiindcă preferă mai bine să inspire lumea.

Modifică Setările