Stiri despre maurice ravel

  8 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Seară franceză cu Christian Badea şi David Grimal la Ateneul Român
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Seară franceză cu Christian Badea şi David Grimal la Ateneul Român

  Un program foarte frumos a onorat Franţa, marele aliat al României din Primul Război Mondial, în contextul stagiunii centenare de la Ateneu. După Bizet de săptămâna trecută, am avut acum o selecţie de savori diferite ale muzicii lui Berlioz, Lalo, Debussy şi Ravel.

 • Zece minute cu Martha
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Zece minute cu Martha

  În acea Marţi, 12 Septembrie, la Sala Mare a Palatului, Enescu – Rapsodia Română nr. 1 în la major op. 11, Ravel – Concertul pentru pian în sol major, Debussy – La Mer, Ravel – Bolero; Royal Philharmonic London, Dirijor: Charles Dutoit, Solist: Martha Argerich – pian

 • Bolero – Omagiu lui Maurice Ravel, spectacol la Braşov
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bolero – Omagiu lui Maurice Ravel, spectacol la Braşov

  Cei doisprezece solişti  ai companiei de balet Ballets de France aduc în România un spectacol de excepţie, care îmbină fineţea şi virtuozitatea baletului clasic cu expresivitatea dansului contemporan.

 • Lirismul din muzica lui Dmitri Şostakovici
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lirismul din muzica lui Dmitri Şostakovici

  Trioul Altenberg va interpreta, sâmbătă, de la ora 11.00, în cadrul programului „Muzica secolului al XXI-lea“, lucrări de Şostakovici, Enescu şi Ravel.

 • Elogiul arpegiilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Elogiul arpegiilor

  Orchestra dell’Accademia Nazionale di Santa Cecilia, dirijată de Antonio Pappano, va interpreta, miercuri, la Sala Mare a Palatului, compoziţii de George Enescu, Maurice Ravel şi Antonín Dvořák.

 • Vă mai amintiţi de... Sergiu Celibidache
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vă mai amintiţi de... Sergiu Celibidache

  Dirijorul Sergiu Celibidache a fost un mare interpret al muzicii postromantice: sunt de neuitat simfoniile lui Anton Bruckner sub bagheta sa, alături de interpretările impresioniştilor francezi, de la Claude Debussy la Maurice Ravel.

Modifică Setările