Stiri despre masuri de prevenire

  5 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Redeschiderea
şcolilor: ce ne spune raportul ECDC şi ce învăţăm din exemplul unor ţări precum
Olanda, Suedia, Germania, Marea Britanie sau Franţa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Redeschiderea şcolilor: ce ne spune raportul ECDC şi ce învăţăm din exemplul unor ţări precum Olanda, Suedia, Germania, Marea Britanie sau Franţa

  Se discută pe larg despre condiţiile în care se vor redeschide şcolile şi grădiniţele în România, în luna septembrie. Trei elemente foarte relevante au fost puţin luate în seamă în această dezbatere la noi. Acestea sunt: raportul ECDC din luna august, o serie de studii de specialitate despre transmiterea Covid-19 în rândul copiilor şi exemplele şi practicile unor ţări vest-europene.

 • Normele de igienă obligatorii la întoarcerea elevilor la şcoală, pe 2 iunie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Normele de igienă obligatorii la întoarcerea elevilor la şcoală, pe 2 iunie

  Un ordin comun al Ministerului Educaţiei şi Ministerului Sănătăţii stabileşte normele de igienă care trebuie respectate pe parcursul reluării cursurilor pentru clasele terminale şi a examenelor naţionale din acest an, în contextul prevenirii şi combaterii îmbolnăvirilor cu SARS-CoV-2.

 • Cum ne ferim de toxiinfecţiile alimentare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum ne ferim de toxiinfecţiile alimentare

  Temperaturile mari, specifice sezonului cald, favorizează apariţia toxiinfecţiilor alimentare şi a altor probleme de sănătate cauzate de consumul unor alimente în stare nu tocmai corespunzătoare. Medicii DSVSA Sălaj ne spun ce trebuie să facem pentru a nu ne îmbolnăvi.

 • Atenţie la sobe şi la coşurile de fum!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Atenţie la sobe şi la coşurile de fum!

  Ca urmare a numărului mare de  incendii, în perioada sezonului rece, cauzate de nerespectarea măsurilor de prevenire la coşurile de fum şi la anumite mijloace de încălzire, ISU „Porolissum” Sălaj precizează că sunt foarte importante respectarea anumitor reguli.

Modifică Setările