Stiri despre marilena rotaru

  6 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • O carte despre „cinci nemţi români“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O carte despre „cinci nemţi români“

  O carte de dialoguri realizate de Marilena Rotaru cu cinci nemţi care se consideră români exilaţi a fost publicată de Editura Vremea. Friedrich von Bomches, Ingo Glass, Ion Sigismund Ipser, Walter Biemel si Wilfried H. Lang sunt destinele surprinse în acest volum, "Cinci nemţi români".

 • Cine este doamna misterioasă care a stat în spatele principelui Nicolae la cununia religioasă. A părut să preia rolul mamei nepotului regelui Mihai
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cine este doamna misterioasă care a stat în spatele principelui Nicolae la cununia religioasă. A părut să preia rolul mamei nepotului regelui Mihai

  O doamnă îmbrăcată într-un costum violet, cu chipul ascuns parţial de o voaletă, a stârnit curiozitate în rândul celor prezenţi la cununia religioasă a fostului principe Nicolae cu Alina Binder. Doamna a stat în permanenţă alături de mire în biserică şi a părut că a preluat pentru acest moment special rolul mamei lui Nicolae.

 • „Memoria Exilului Românesc“ - 25 de ani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Memoria Exilului Românesc“ - 25 de ani

  Institutul Cultural Român vă invită joi, 8 decembrie 2016, ora 18.00 la evenimentul aniversar „Memoria Exilului Românesc" 25 dedicat serialului de televiziune realizat de Marilena Rotaru.

 • Controverse
monarhice
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Controverse monarhice

  Controversele din jurul Casei Regale a României, dar şi necazurile, nemulţumirile, chiar revoltele de dată recentă ale monarhiştilor români au început la data de 1 august 2015. Atunci când Regele Mihai a decis să-l excludă din linia de succesiune pe nepotul său. Nicolae, retrăgându-i titlul de principe şi apelativul de Alteţă Regală.

 • Eveniment special la Slatina: se lansează DVD-ul ”Cuvântul Regelui”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Eveniment special la Slatina: se lansează DVD-ul ”Cuvântul Regelui”

  Pasionaţii de istorie şi nu numai sunt invitaţi, miercuri – 10 iunie, la Biblioteca Judeţeană ”Ion Minulescu” din Slatina pentru a participa la evenimentul de lansare a DVD-ului “Cuvântul Regelui” realizat de Marilena Rotaru, autor de emisiuni de televiziune. Lansarea va avea loc începând cu ora 17.00.