Stiri despre luceafarul oradea

  5 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Chindia Târgovişte, din nou pe prima poziţie în Liga a 2-a
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Chindia Târgovişte, din nou pe prima poziţie în Liga a 2-a

  Chindia Târgovişte a revenit în fruntea clasalementului Ligii a 2-a, după meciurile etapei a 18-a. Echipa antrenată de Viorel Moldovan a terminat la egalitate, scos 0-0, partida jucată contra celor celor de la Luceafărul.

 • Chindia Târgovişte primeşte vizita Luceafărului din Oradea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Chindia Târgovişte primeşte vizita Luceafărului din Oradea

  Bihorenii fac deplasarea la Târgovişte pentru partida cu echipa locală Chindia, meci care va conta pentru runda cu numărul 31.Partida de miercuri de la Târgovişte dintre Chindia şi Luceafărul este programată cu începere de la ora 17.00.

 • Luceafărul Oradea, la cel mai important meci din istorie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Luceafărul Oradea, la cel mai important meci din istorie

  Luceafărul Ordea a promovat în acest sezon în liga a II-a (locul 9, 7 puncte) şi, contra celor de la Dinamo, va juca “cel mai important meci din istoria clubului” (astăzi, ora 21.15 / Dolce Sport), aşa cum au spus şefii echipei. Orădenii doreau ca meciul să se dispute pe teren propriu pentru că stadionul ar fi fost plin, însă roş-albii au refuzat, motivând că meciul este televizat, iar ardelenii nu dispun de nocturnă.

 • FCM-ul se împarte în două pentru amicalele de sâmbătă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FCM-ul se împarte în două pentru amicalele de sâmbătă

  Profitând de întreruperea campionatului, conducerea tehnică a formaţiei mureşene de Liga 1 a perfectat 2 jocuri amicale, care se vor disputa în aceeaşi zi, sâmbătă. Lotul echipei va fi împărţit în două de către staff-ul tehnic.

Modifică Setările