Stiri despre legi speciale

  5 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Aleşii poporului au ajuns de-a dreptul „speciali“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Aleşii poporului au ajuns de-a dreptul „speciali“

  Nu-i puţin lucru ca, de pe coclaurii anonimatului şi ai mediocrităţii, să te trezeşti, nitam-nisam, conducând o ţară ― „performanţă“ ce are toate ingredientele necesare pentru a stârni chiar şi invidia celui mai fantezist scriitor de scenarii telenovelistice.

 • Noul Cod Politic
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Noul Cod Politic

  Reforma politicii este în sfârşit dusă la îndeplinire. După lupte milenare care au ţinut cât o tranziţie spre (re)descoperirarea democraţiei consolidate, clasa politică baştinaşă (de acum fosta clasă porciiană) a reuşit să lumineze societatea prin realizările sale, goale, precum această frază.

 • Tulcea: Pensiile speciale, chemate în instanţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tulcea: Pensiile speciale, chemate în instanţă

  În cursul zilei de astăzi Casa Judeţeană de Pensii Tulcea a înregistrat dosarele de recurs împotriva deciziilor date de Tribunalul Tulcea, care a stabilit de curând că pensiile speciale sunt legale.

 • Brăila are în acest moment peste 81.000 de pensionari
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Brăila are în acest moment peste 81.000 de pensionari

  Raportul pensionari - salariaţi tinde din ce în ce mai mult să ajungă de unu la unu. Numărul pensionarilor din Brăila se ridică la 81.842, dintre aceştia cei mai mulţi sunt pensionaţi la limită de vârstă. Următorii pe listă sunt pensionarii agricultori şi cei ieşiţi la pensie pe caz de boală.

Modifică Setările