Stiri despre le point

  6 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Kamel Daoud sau curajul de a
spune adevăruri ce pot declanşa cutremure
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Kamel Daoud sau curajul de a spune adevăruri ce pot declanşa cutremure

  În lumea de azi, profesia de jurnalist a devenit foarte riscantă. Şi nu mă refer doar la corespondenţii de război, ci la orice voce care îndrăzneşte să spună adevărul. Kamel Daoud este un astfel de jurnalist care a îndrăznit să spargă tăcerea încătuşată în jurul celor mai controversate realităţi din lumea arabă. Cel puţin o condamnare la moarte i-a furat între timp liniştea nopţilor…

 • Băi, expiraţilor!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Băi, expiraţilor!

  Nu mai suntem în stare să recunoaştem, nici măcar în apogeul crizelor, evidenţa? Trăim, iată, din timpul vieţii, moartea copilăriei noastre. Nu ne deosebim, deci, cu nimic de cei dinainte. Suntem banali.

 • Campania greţoasă a populiştilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Campania greţoasă a populiştilor

  Bocanci care mărşăluiesc sub drapelul elveţian, minarete în formă de rachete, cetăţeni străini cu figuri sinistre, care nu inspiră încredere. Se vede cu ochiul liber că extrema dreaptă din Elveţia a avut ca sursă de inspiraţie, cu ocazia alegerilor de ieri, propaganda nazistă.

 • Africa: bomba demografică
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Africa: bomba demografică

  Explozia demografică africană are loc pe un continent care cumulează toate handicapurile: sărăcie, lipsa apei, agricultură arhaică, democraţie slabă.

Modifică Setările