Stiri despre lansare candidatura victor ponta

  11 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Beligan, dus cu pluta în bazinul electoral PSD-ist
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Beligan, dus cu pluta în bazinul electoral PSD-ist

  Radu Beligan nu este primul actor care simte nevoia să se gudure în mod aparent inexplicabil pe lânga tot felul de posibili puşcăriabili din politica dâmboviţeană. Radu Beligan este în mod cert singurul nanogenar care nu îşi poate înfrâna această pornire dubioasă.

 • Rectificarea bugetară, material de DNA
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Rectificarea bugetară, material de DNA

  O nouă rectificare bugetară va oferi jumătate de miliard de euro către anumite primării. Probabil că nu ar fi atras atenţia această rectificare dacă nu ar fi realizată în următoarele condiţii „obiective”:

 • Şapte săptămâni până la alegeri. Analiza frontului electoral
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şapte săptămâni până la alegeri. Analiza frontului electoral

  Axa centrală a campaniei electorale va fi cea legată de identitate, de caracterul candidaţilor. Această axă suportă mai multe declinări, pentru că în jurul conceptului de identitate gravitează toate polarizările de până acum.

 • REPORTAJ Victor Ponta a salutat galeria
PSD şi a plecat spre Cotroceni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  REPORTAJ Victor Ponta a salutat galeria PSD şi a plecat spre Cotroceni

  Premierul Victor Ponta, în ziua în care a împlinit 42 de ani,  şi-a lansat candidatura la alegerile prezidenţiale în faţa unui stadion pe cât de plin, pe atât de apatic. De fapt, a organizat o petrecere la care au participat 50.000 de oameni, unii veniţi din curiozitate, alţii prin ordin de partid.

 • Udrea şi Macovei îl fac pe Ponta comunist chiar de ziua lui
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Udrea şi Macovei îl fac pe Ponta comunist chiar de ziua lui

  Elena Udrea şi Monica Macovei, contracandidatele lui Victor Ponta în cursa pentru Controceni, i-au reproşat premierului pe paginile personale de Facebook că lansarea fastuoasă de pe fostul stadion 23 august aminteşte de perioada comunismului.

 • Ponta şi-a lansat candidatura de ziua sa: Sunt Victor Viorel Ponta şi vreau să reuşim Marea Unire!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ponta şi-a lansat candidatura de ziua sa: Sunt Victor Viorel Ponta şi vreau să reuşim Marea Unire!

  Premierul Victor Ponta şi-a lansat astăzi, chiar de ziua sa de naştere, candidatura la Preşedinţie. Evenimentul gigant, la care au participat 50.000 de oameni şi care a blocat circulaţia în jurul stadionului Naţional, a durat mai bine de o oră. De la festivitate au lipsit, surprinzător, Ion Iliescu şi Adrian Năstase, oamenii care se confundă cu PSD, dar, în schimb, a fost prezent premierul Republicii Moldova, Iurie Leancă.

 • Bucureştenii nu pot parca sâmbătă în zona
Arenei Naţionale. Peste 50.000 de persoane sunt aşteptate pe stadion la
lansarea candidaturii lui Victor Ponta
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bucureştenii nu pot parca sâmbătă în zona Arenei Naţionale. Peste 50.000 de persoane sunt aşteptate pe stadion la lansarea candidaturii lui Victor Ponta

  Direcţia Generală de Poliţie Locală şi  Control a Municipiului Bucureşti a emis o serie de informări prin care le solicită conducătorilor auto din Capitală să nu staţioneze, să nu oprească şi să nu parcheze în zona Arenei Naţionale, de vineri seară până sâmbătă seară. Sâmbătă, pe Arena Naţională sunt aşteptaţi peste 50.000 de oameni care vor participa la lansarea candidaturii lui Victor Ponta la alegerile prezidenţiale din noiembrie.

Modifică Setările