Stiri despre justitie independenta

  6 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Ambasadorul SUA la Bucureşti: Vom aplauda îmbrăţişarea de către România a unui sistem judiciar independent
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ambasadorul SUA la Bucureşti: Vom aplauda îmbrăţişarea de către România a unui sistem judiciar independent

  Hans Klemm, ambasadorul SUA la Bucureşti, a ţinut vineri un discurs, cu ocazia celei de-a 242-a aniversări a Independenţei Statelor Unite ale Americii şi a Centenarului României, în care a vorbit despre oamenii care au avut „roluri importante în istoria relaţiei noastre”, despre planurile de viitor şi susţinerea unui viitor democratic şi consolidarea instituţiilor româneşti democratice, „inclusiv a unui sistem judiciar independent”.

 • Alb, negru şi... maro
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alb, negru şi... maro

  Paradoxul mincinosului e că spune adevărul numai când afirmă că el minte. Logica spune că nu e posibil, realitatea zice că e.

 • Despre afaceri şi politicieni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Despre afaceri şi politicieni

  După 25 de ani de „economie liberă”, România arată astăzi, privită din avion, ca o ţară ”în parametrii” cu probleme puţin mai mari în zona corupţiei, cu probleme de stat de drept, cu un nivel de trai scăzut, cu probleme de infrastructură dar cu resurse naturale, cu forţă de muncă ieftină şi multe oportunităţi de investiţii. Dar ce se ascunde de fapt in spatele imaginii promoţionale pe care clasa politică se chinuie să o vândă în exterior?

 • Alegeri prezidenţiale 2014. Victor Ponta: Dacă Justiţia din România e considerată independentă, e meritul meu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alegeri prezidenţiale 2014. Victor Ponta: Dacă Justiţia din România e considerată independentă, e meritul meu

  Prim-ministrul României şi candidat al social democraţilor pentru alegerile prezidenţiale din 2014, Victor Ponta, a afirmat vineri, în cadrul unei emisiuni a postului B1 TV, că independenţa justiţiei şi aprecierea de care se bucură şefii instituţiilor din justiţie sunt datorate lui, dat fiind că a sprijinit direct principalele numiri de procurori şi nu a modificat nicio lege care să îngrădească justiţia, potrivit Agerpres.

 • Posibilul bumerang al „avantajelor” furtului politic
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Posibilul bumerang al „avantajelor” furtului politic

  Nu încape îndoială, prestaţia actuală a justiţiei ca autoritate independentă este fenomenul cel mai apreciat şi dătător de speranţe, atât pentru (probabil) majoritatea românilor cât şi în ochii străinătăţii.

Modifică Setările