Stiri despre joshua weilerstein

  4 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Camerale şi voci în festival (I)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Camerale şi voci în festival (I)

  De la Lausanne... ... a revenit la evenimentele enesciene Orchestra de Cameră, care îşi extrapolează numele odată ce bagheta îi revine tânărului american de 34 de ani Joshua Weilerstein.

 • Lausanne – ziua a doua, cu Cristian Budu; La Scala – primul concert
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lausanne – ziua a doua, cu Cristian Budu; La Scala – primul concert

  A doua zi de concert a elveţienilor a fost mai puţin fastă decât prima, dar interesantă, mai ales pentru prezenţa pianistului Cristian Budu, brazilian cu părinţi români, câştigător al concursului Clara Haskil în 2013, urmat, după trei ani, de un debut discografic aplaudat cu un disc de Bagatelle şi Preludii de Beethoven, respectiv Chopin.

 • Enescu la Ateneu, Stravinski la Sala Palatului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Enescu la Ateneu, Stravinski la Sala Palatului

  Ansamblul din Lausanne are o lungă poveste de dragoste cu Festivalul Enescu, fondată pe două seri memorabile din 2009, când directorul lor muzical de atunci, Christian Zacharias, a cântat şi dirijat integrala concertelor pentru pian ale lui Beethoven (iar în două după amieze ale aceleiaşi ediţii a cântat şi concerte de Mozart cu St Martin in the Fields).

 • Debut cu dreptul
pentru Festivalul Internaţional al Orchestelor Radio – RADIRO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Debut cu dreptul pentru Festivalul Internaţional al Orchestelor Radio – RADIRO

  Când am ajuns la Sala Radio ieri, 20 septembrie, făcând slalom într-un Bucureşti supra-aglomerat şi cu miros de mici pe grătar, mi-am spus: „Ce stare de normalitate este aici!” – publicul venise la timp, nerăbdător să asculte o orchestră străină de calibru care nu a mai apărut niciodată pe o scenă românească.

Modifică Setările