Stiri despre jocurile copilariei

  9 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cinci dintre cele mai frumoase jocuri ale copilăriei fără tabletă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cinci dintre cele mai frumoase jocuri ale copilăriei fără tabletă

  Copiii s-au jucat mereu. Singuri sau cu prietenii, în casă, pe uliţa din sat sau în faţa blocului. S-au jucat şi părinţii copiilor care astăzi sunt conectaţi la tehnologie şi ultimele gadgeturi. Baba oarba şi Lapte gros sunt doar câteva dintre bucuriile copilăriei în care tableta sau tehnologia nu îşi puneau amprenta.

 • Jocurile care ne-au făcut copilăria mai frumoasă: şotron, măgăruş sau lapte gros
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Jocurile care ne-au făcut copilăria mai frumoasă: şotron, măgăruş sau lapte gros

  Indiferent că vorbim de mediul urban sau rural, în urmă cu 15-20 de ani copiii reuşeau mereu să se distreze participând la numeroase jocuri de socializare, competitive şi interesante. Deşi foarte antrenante, aceste jocuri au fost înlocuite în ultimii ani cu alte activităţi, majoritatea virtuale. „Adevărul” vă prezintă o selecţie a celor mai interesante jocuri ale copilăriei, care astăzi sunt tot mai puţin jucate de copii în timpul liber.

 • FOTO Jocurile copilăriei. Nu călcaţi iarba, micuţilor! Jucaţi-vă pe ea!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Jocurile copilăriei. Nu călcaţi iarba, micuţilor! Jucaţi-vă pe ea!

  Deşi concurenţa tehnologică este extrem de puternică, vechile jocuri ale copiilor continuă să reziste, prin parcurile din toată ţara. Copiii de astăzi au mai multe opţiuni de a se juca, dar mulţi aleg în continuare „Baba oarba“, „Şotron“ sau „Raţele şi vânătorii“.

 • Spune-mi cum te joci şi-ţi spun cine vei fi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Spune-mi cum te joci şi-ţi spun cine vei fi

  Moştenit de la părinţi şi bunici, inventat sau învăţat după reguli stricte, fiecare joc are rolul lui în dezvoltarea copiilor. Joaca micuţilor se schimbă. Cândva, făceau pe vânătorii, apoi au folosit săbii şi păpuşi, iar acum se distrează cu personaje virtuale.

Modifică Setările