Stiri despre jocuri electronice

  8 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Epopeea tragicomică a dependenţei de jocurile de noroc electronice
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Epopeea tragicomică a dependenţei de jocurile de noroc electronice

  Gheorghe Păun Ialomiţeanu, plecat dintre noi în vara acestui an, a fost una dintre figurile marcante ale comunităţii romilor din judeţul Ialomiţa- activist civic, iar la un moment dat chiar şi consilier judeţean. Este autorul mai multor cărţi scrise în limba maternă.

 • Duminică, ultima zi de Maritimo Game Mania. Concurs de jocuri pe PlayStation3
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Duminică, ultima zi de Maritimo Game Mania. Concurs de jocuri pe PlayStation3

  Maritimo Shopping Center vă invită să vă măsuraţi forţele împreună cu alţi iubitori de jocuri şi să obţineţi premii, transformându-vă astfel hobby-ul în posibilitatea de a câştiga vouchere de cumpărături şi alte premii-surpriză. Duminică, 18 noiembrie, este ultima zi pentru Maritimo Game Mania, până la ora 22.00.

 • Cei mai tari GAMERI se vor bate sâmbătă, la Constanţa, pentru finala mondială de la Paris
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cei mai tari GAMERI se vor bate sâmbătă, la Constanţa, pentru finala mondială de la Paris

  Professional Gamers League (PGL), organizatorul campionatelor naţionale de jocuri electronice, anunţă că sâmbătă şi duminică, la Forte Games din Constanţa, va avea loc finala ESWC (Electronic Sports World Cup) 2012 România. Câştigătorii români se vor califica pentru finala mondială a jocurilor electronice de la Paris, care va avea loc în perioada 1-4 noiembrie.

 • Păcănele fără autorizaţie la Brânceni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Păcănele fără autorizaţie la Brânceni

  Poliţiştii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Teleorman au efectuat un control la o societate comercială de pe raza localităţii Brânceni, unde au găsit nereguli. Localul respectiv avea trei aparate cu jocuri electronice care nu aveau plăcuţe de identificare.

 • Istoria penală a şmecherului de Apuseni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Istoria penală a şmecherului de Apuseni

  Claudiu Iulian Popa a fost arestat preventiv pentru că a folosit dispozitive în obţinerea de câştiguri ilegale de la jocuri electronice. Tânărul din Albac mai este judecat penal în două dosare penale pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii şi ordinii publice.