Stiri despre janine jansen

  5 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Mai avem nevoie de Brahms şi Beethoven? Mai este loc de noi interpretări pentru Brahms şi Beethoven?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mai avem nevoie de Brahms şi Beethoven? Mai este loc de noi interpretări pentru Brahms şi Beethoven?

  Mi-am pus aceste întrebări înainte de a a asculta două discuri apărute recent pe piaţă, semnate de nume importante ale artei interpretative contemporane: violonista olandeză Janine Jansen şi dirijorul austriac Manfred Honeck, directorul muzical al Orchestrei Simfonice din Pittsburgh. Şi am descoperit, nu neapărat cu surprindere, ci cu încântare, că Brahms şi Beethoven au încă (foarte) multe de spus.

 • VIDEO. O zi de 13 fără ghinion (cel puţin pentru cei care iubesc muzica bună)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO. O zi de 13 fără ghinion (cel puţin pentru cei care iubesc muzica bună)

  Cum 3 albume importante şi interesante se lansează pe 13 noiembrie 2015, se poate spune că este o zi fastă. Vladimir Horowitz – Return to Chicago (un recital susţinut la Chicago, în 1986, de celebrul pianist), “Petrică şi lupul” de Serghei Prokofiev, în lectura lui Alice Cooper, legendarul rocker, şi concerte de Brahms şi Bartok înregistrate de violonista olandeză Janine Jansen găsim pe aceste trei albume.

 • Janine Jansen, o iubire necondiţionată
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Janine Jansen, o iubire necondiţionată

  O iubesc de mult pe Janine. E o relaţie veche şi aşezată, mărturisită public cu voce tare. O iubire fără năbădăi şi fără nici un fel de condiţionări. Trebuie spus că şi soţia mea ştie de amorul ăsta unilateral, şi-l tolerează înţelegătoare.

 • VIDEO - Mai avem nevoie de Bach?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO - Mai avem nevoie de Bach?

  În noianul de ştiri, griji, elemente de politică internaţională care ne înconjoară, o întrebare precum Mai avem nevoie de Bach poate părea cel puţin deplasată. Când vremurile par a fi grele, numai despre cultură nu-ţi mai vine să-ţi mai aminteşti.

 • Despre o vioară şi un acordeon
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Despre o vioară şi un acordeon

  1 aprilie este o zi fastă pentru muzică. Pentru că lunea viitoare vor apărea două CD-uri care au în prim plan două vedete de astăzi, discuri ce cu siguranţă vor primi premii pentru calitatea lor excepţională. Unul este semnat de violonista olandeză Janine Jansen, celălalt, de violonistul francez Richard Galliano.

Modifică Setările