Stiri despre james mcavoy

  5 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Simfonia unui oraş VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Simfonia unui oraş VIDEO

  CULTURĂ POP Filmul regizorului David Leitch „Atomic Blonde“, cu Charlize Theron în rolul principal, este o odă adusă benzilor desenate sau un elogiu al contraculturii anilor ’80, dar mai ales o „cântare“ a Berlinului, metropola europeană care fascinează cinematograful ca niciuna alta.

 • 24 într-unul VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  24 într-unul VIDEO

  INSPIRAŢIE După o perioadă mai proastă, regizorul american de origine indiană M. Night Shyamalan dă din nou lovitura cu „Split“, film realizat cu un buget minim, dar plasat în primul weekend în fruntea box-office-ului ameerican. „Split“ este o excepţională tratare a temei abuzului.

 • Demiurgul cel rău
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Demiurgul cel rău

  MIT De două sute de ani, imaginaţia de geniu a scriitoarei Mary Shelley continuă să-i inspire pe autori şi cineaşti, precum în noul film „Victor Frankenstein“, cu Daniel Radcliffe şi James McAvoy în rolurile principale.

 • Povara excepţiei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Povara excepţiei

  SCIENCE-FICTION Saga mutanţilor şi a confruntării acestora cu omenirea este adusă la un nivel de complexitate neatins în filmele anterioare de noua producţie „X-Men: Viitorul este trecut“.

 • X-men şi viitorul post-uman
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  X-men şi viitorul post-uman

  Motivul pentru popularitatea mutanţilor este iubirea de putere. Mutanţii sunt oamenii din epoca ştiinţei, care trebuie să se confrunte cu o lume în care oricine poate fi Dumnezeu.

Modifică Setările