Stiri despre iulian capsali

  7 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cultura şi ura
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cultura şi ura

  E prea posibil ca numele dumnealui să nu vă spună nimic: Mihai Gheorghiu este director adjunct al Muzeului Ţăranului Român. E mult mai cunoscut însă în calitatea-i de coreograf principal al defunctei Coaliţii pentru Familie, care a păgubit cu succes statul român cu magnifica sumă de aproximativ 40 milioane euro pentru traducerea ratată a cuvântului soţi din Constituţie din limba română în limba română în anul 2018.

 • Cu demonii în politică
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cu demonii în politică

  Când un politician creştin asumat, cu frică şi iubire de Dumnezeu ajunge să demonizeze un om, pe mine mă cam ia cu spaimă. Este posibil să fie din cauza sufletului meu de femeie temătoare, dar să te joci cu numele unui om (şi la propriu şi la figurat) pentru a-l plasa “creştineşte” de partea Răului, parcă nu se cade.

 • EU Observer: Un român vrea să ajungă în
Parlamentul European cu bilet de homofob
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  EU Observer: Un român vrea să ajungă în Parlamentul European cu bilet de homofob

  Comunitatea LGBT din România a organizat, în februarie 2013, un eveniment la Muzeul Ţăranului Român din Bucureşti, ca parte a unui festival susţinut de Ambasada Statelor Unite. Reuniunea a fost, însă, perturbată de 40 de persoane care au arborat tricolorul şi au început să scandeze: „Moarte homosexualilor!“, „Afară din ţară!“ şi au intonat imnul naţional. Printre protestatari se afla şi unul dintre actualii candidaţi la euroalegeri.

Modifică Setările