Stiri despre intreaba un pilot

  6 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Întreabă un pilot (VI)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Întreabă un pilot (VI)

  În această ediţie discutăm despre securitatea zborului, motorul turbopropulsor şi siguranta scolilor de pilotaj. Vă mulţumim pentru întrebările trimise şi apreciem oportunitatea de a scrie despre aviaţie.

 • Întreabă un pilot (V)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Întreabă un pilot (V)

  În această ediţie discutăm despre impactul pe care tehnologia il are asupra siguranţei zborului, despre femeile pilot, despre cultura de siguranţă şi despre decolarea unei aeronave folosind setarea TOGA (takeoff/go around). Vă mulţumim pentru întrebările trimise şi apreciem oportunitatea de a scrie despre aviaţie.

 • Întreabă un pilot (IV)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Întreabă un pilot (IV)

  Am ajuns la al patrulea articol din seria “Întreabă un pilot”. În ultimele patru săptămâni am răspuns  împreună cu Vio Ludusan la 16 întrebări şi consider că este important să înţelegem părerile comunităţii despre acest proiect. Scopul a fost şi rămâne informarea cititorilor despre aviaţie, în general, şi despre meseria de pilot.

 • Întreabă un pilot
(III)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Întreabă un pilot (III)

  Modalitatea  prin care companiile de transport aerian angajează piloţi de linie este în continuă schimbare. Evident, companiile importante au un număr foarte mare de aplicanţi şi îşi permit să fie cât mai selective. Aceste companii nu duc lipsă de piloţi calificaţi, practic pot alege cu ochii închişi un CV din sutele primite şi au mari şanse de a alege un candidat calificat.

 • Întreabă
un pilot (II)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Întreabă un pilot (II)

  Pentru mine nu a existat un singur moment în care am ştiut cu certitudine că am ajuns pilot. Sigur, există o mulţime de paşi meniţi să te pregătească să ajungi pilot. Licenţele, examenele şi orele de zbor te duc mai aproape de un scop, însă scopul propriu-zis nu este definit de încrederea autorităţilor în abilităţile tale de a manipula manşa unui avion.

 • Întreabă un pilot
(I)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Întreabă un pilot (I)

  Am demarat acest proiect împreună cu pilotul comercial Vio Ludusan şi Aviatia.ro. Dorim să facilităm accesul publicului, pasionaţilor şi piloţilor amatori la informaţie pertinentă şi profesională. Aviaţia este un domeniu în care educaţia este primordială şi sperăm că acest proiect va ajuta dezvoltarii aviaţiei din România.

Modifică Setările