Stiri despre indemanare

  15 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Peste 500 de elevi, prezenţi la muzeu, la atelierele de confecţionat mărţişoare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Peste 500 de elevi, prezenţi la muzeu, la atelierele de confecţionat mărţişoare

  Peste 500 de participanţi au fost număraţi de reprezententanâii Muzeului Dunării de Jos la Atelierele de mărţişor. În ultima săptămână au trecut pe la Secţia de Etnografie elevi de la Şcoala Gimnazială Carol I, Colegiul Economic, Liceul Danubius, Şcoala Gimnazială Mircea Vodă, Şcoala Gimnazială Nicolae Titulescu, Grădiniţa cu Program Normal Prâslea.

 • Ce poţi face cu un pneu uzat: modalităţi uimitoare de a refolosi cauciucurile
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce poţi face cu un pneu uzat: modalităţi uimitoare de a refolosi cauciucurile

  Pneurile uzate pot fi adevărate comori la casa unui om îndemânatic, dar mai ales creativ. Întrebuinţările anvelopelor ne pot aduce bucuria unor obiecte cât se poate de utile, făcute chiar de noi, ceea ce înseamnă bani economisiţi şi mândria unui lucru ieşit din propriile mâini. Piese de mobilier, culcuşuri confortabile pentru animalul de companie, suporturi elegante pentru flori sau chiar rame pentru oglinzi, posibilităţile sunt nenumărate.

 • Cum să
tai o găină
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să tai o găină

  Vântul anunţă ploaia. Trebuie să închid fereastra! Mănânc paste cu sos de roşii. Mă uit la degetele mele: cum ţin furculiţa, cum apuc solniţa. Câte lucruri importante am făcut cu mâinile mele? Puţine, dacă ar fi să le compar cu tine.

 • FOTO VIDEO Cum împachetezi perfect un cadou în doar 6 paşi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO VIDEO Cum împachetezi perfect un cadou în doar 6 paşi

  Perioada Sărbătorilor presupune şi să oferim cadouri celor dragi, iar un dar împachetat frumos chiar de noi, fără să apelăm la serviciile de împachetat din anumite magazine sau la vânzătoare, va dovedi că ne-am dat cu adevărat silinţa, nu că ne-am achitat de o obligaţie.

 • FOTO Cum poţi transforma vechiturile în obiecte folositoare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Cum poţi transforma vechiturile în obiecte folositoare

  Adesea aruncăm la gunoi lucruri care pot căpăta o nouă viaţă, cu puţină imaginaţie şi răbdare. Astfel vom economisi ceva bani, dar vom avea şi satisfacţia că am reuşit să realizăm singuri un obiect folositor şi interesant din punct de vedere estetic.

 • Prietenii pompierilor, concurs la Focşani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Prietenii pompierilor, concurs la Focşani

  Competiţia este organizată de Inspectoratul Şcolar Judeţean în colaborare cu Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Anghel Saligny”al judeţului Vrancea.

 • Întrecere între pompieri, la Liceul Nr. 2, din Moreni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Întrecere între pompieri, la Liceul Nr. 2, din Moreni

  Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Basarab I” al judeţului Dâmboviţa  organizează pe Stadionul Liceului nr.2 Petrol Moreni, etapa judeţeană a concursurilor profesionale ale Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă (SVSU) din Dâmboviţa.

 • VIDEO Concurs de drift și îndemânare auto la Buzău
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Concurs de drift și îndemânare auto la Buzău

  Drift-uri, parcări la limită, întoarceri cu frâna de mână, fum, automobile, adrenalină și, nu în cele din urmă, abilitate. Toate acestea pot fi întâlnite la Campionatul Național de Îndemânare Auto (CNIA), un eveniment la nivel național care, weekend-ul acesta, va face un popas în Buzău.

 • Piteşti: Întrecere inedită pe patru roţi pentru femei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Piteşti: Întrecere inedită pe patru roţi pentru femei

  Cele mai curajoase şoferiţe şi-au dat întâlnire în această dimineaţă în parcarea de la Bowling, din Piteşti, pentru a-şi demonstra abilităţile la volan, în cadrul unei curse de îndemânare contracronometru.

Modifică Setările