Stiri despre incrucisare

  3 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cine au fost, cu adevărat, hominizii din Neanderthal care ne-au împrumutat din ADN. Ne-au învăţat meşteşuguri şi erau foarte puternici
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cine au fost, cu adevărat, hominizii din Neanderthal care ne-au împrumutat din ADN. Ne-au învăţat meşteşuguri şi erau foarte puternici

  Omul de Neanderthal a fost o subspecie a lui homo sapiens sau omul actual în jurul căruia s-au construit numeroase mituri. Printre altele a fost considerat deosebit de primitiv, brutal şi în cele din urmă condamnat la dispariţie din cauza propriei barbarii. Oamenii de ştiinţă arată însă că multe dintre aceste consideraţii sunt false. Mai mult decât atât există, o ipoteză a încrucişării între omul de neabderthal şi homo sapiens.

 • VIDEO Mieii ”exotici”, pregătiţi pentru masa de Paşte
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Mieii ”exotici”, pregătiţi pentru masa de Paşte

  Crescătorii de ovine ţin pasul cu timpurile moderne. S-au adaptat cerinţelor pieţei şi le vând românilor dar şi străinilor miei metişi, obţinuţi din încrucişarea ovinelor autohtone cu rase de carne aduse din străinătate. Rezultatele sunt spectaculoase. Mieii „exotici” sunt mai mari, au carnea mai aromată şi cu mai puţină grăsime şi sunt din ce în ce mai căutaţi.

 • Savanţii moldoveni l-au inventat pe Tudor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Savanţii moldoveni l-au inventat pe Tudor

  Vi-l prezentăm pe Tudor. Are un aspect desăvârşit, este dulce şi totodată rezistent la viruşi şi geruri de -25 de grade. Oamenii de ştiinţă au investit 15 ani, speranţe, răbdare şi bani ca să-l vedem aşa.

Modifică Setările