Stiri despre ilan sor.

  289 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Partidul Şor revine la proiectul care prevede alegerea procurorului general de către popor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Partidul Şor revine la proiectul care prevede alegerea procurorului general de către popor

  Deputaţii din Partidul politic Şor au revenit la iniţiativa legislativă, prezentată încă în 2019, care prevede alegerea procurorului general de către popor. Potrivit lor, Procuratura, care este o instituţie cheie în înfăptuirea justiţiei, trebuie să se ghideze exclusiv de buchea legii şi să se subordoneze cetăţenilor şi statului de drept, nu politicienilor, transmite IPN.

 • Ilan Şor rămâne fără salariul de deputat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ilan Şor rămâne fără salariul de deputat

  Ilan Şor rămâne fără salariul de deputat. Şefa Direcţiei relaţii cu mass-media, Svetlana Rudenco, a precizat că ordinul a fost semnat de preşedintele Parlamentului, Igor Grosu, transmite IPN.

 • Fugarul Ilan Şor: Cer să mi se ofere posibilitatea de a fi audiat în Parlament, prin videoconferinţă, pe tema furtului miliardului VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fugarul Ilan Şor: Cer să mi se ofere posibilitatea de a fi audiat în Parlament, prin videoconferinţă, pe tema furtului miliardului VIDEO

  Preşedintele Partidului „ŞOR”, deputatul fugar Ilan Şor, condamnat la 7 ani de închisoare cu executare în dosarul „furtul miliardului”, cere să fie audiat vineri, în plenul Parlamentului, pe tema devalizării sistemului bancar. Solicitarea vine în contextul în care Biroul Permanent al Legislativului a decis să organizeze, pe 20 august, audieri privind progresul acţiunilor în procesul de recuperare a banilor sustraşi din sistemul bancar.

 • Fracţiunea Şor propune renunţarea la schimbarea sezonieră a orei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fracţiunea Şor propune renunţarea la schimbarea sezonieră a orei

  Fracţiunea Partidului Politic Şor, condusă de deputatul fugar Ilan Şor, a înregistrat un proiect de lege de privind renunţarea la schimbarea sezonieră a orei, în martie şi luna octombrie a fiecărui an. Mai exact, se propune ca, începând cu anul 2021, ora locală în Republica Moldova se fie stabilită UTC/GMT +03:00, transmite IPN.

 • Maia Sandu comentează imaginile în care „apare” alături de Şor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Maia Sandu comentează imaginile în care „apare” alături de Şor

  Preşedinta Maia Sandu califică drept un „fals grosolan” imaginile trucate în care apare alături de Ilan Şor. Şefa statului spune că niciodată n-a avut nicio întrevedere sau discuţie cu Şor, iar miza filmuleţului trucat ar fi discreditarea sa. Sandu spune că evoluţiile fulminante din domeniul tehnologiilor imaformaţionale impun înăsprirea legislaţiei, notează IPN.

 • Procuratura face precizări în legătură cu secvenţele video publicate de Jurnal TV
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Procuratura face precizări în legătură cu secvenţele video publicate de Jurnal TV

  Procuratura pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale (PCCOCS), vine cu precizări în legătură cu secvenţele video pretins extrase dintr-un calculator ce ar fi fost ridicat în cadrul unor percheziţii într-un local. Instituţia menţionează că, pe 7 iulie, PCCOCS de comun cu SIS, au efectuat percheziţie în dosarul inviolabilităţii vieţii personale a unui judecător, transmite IPN.

 • Platon, despre imaginile video pe care le-ar fi trucat pentru a o discredita pe Maia Sandu: „Un fals fabricat”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Platon, despre imaginile video pe care le-ar fi trucat pentru a o discredita pe Maia Sandu: „Un fals fabricat”

  Controversatul om de afaceri Veaceslav Platon vine cu o reacţie urmare a dovezilor publicate de Jurnal TV, potrivit cărora, Veaceslav Platon şi Ilan Şor ar fi pus la cale discreditarea Maiei Sandu, prin lansarea unor imagini video trucate în care şefa statului, chipurile, primeşte un plic de la Şor. Platon e de părere că videoclipul e un fals fabricat, ulterior atribuit altcuiva şi ameninţă cu iniţierea unui proces de judecată, transmite IPN.

 • Planul lui Şor şi Platon de discreditare a Maiei Sandu, dat peste cap de ofiţerii SIS. Cei doi au trucat imagini video pentru a răsturna rezultatele alegerilor VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Planul lui Şor şi Platon de discreditare a Maiei Sandu, dat peste cap de ofiţerii SIS. Cei doi au trucat imagini video pentru a răsturna rezultatele alegerilor VIDEO

  Postul de televiziune JurnalTV a prezentat dovezi, potrivit cărora, controversatul om de afaceri Veaceslav Platon şi deputatul fugar Ilan Şor ar fi pus la cale discreditarea preşedintei Maia Sandu, prin lansarea unor imagini video trucate, în care şefa statului chipurile primeşte un plic cu bani de la Şor, notează IPN.

 • Vasile Bolea: Fracţiunea Şor îi va asigura puterii toate voturile necesare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vasile Bolea: Fracţiunea Şor îi va asigura puterii toate voturile necesare

  Deputatul Blocului PCRM-PSRM, Vasile Bolea, sugerează că fracţiunea Şor va fi cea care va asigura guvernarea cu o majoritate constituţională. Potrivit socialistului, decizia fracţiunii Şor de a se declara într-o „opoziţie constructivă ” nu este întâmplătoare şi induce ideea unei înţelegeri tacite între PAS şi Partidul Şor, notează IPN.

 • Ilan Şor: PAS nu se gândeşte la majorarea pensiilor, ci la execuţii publice
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ilan Şor: PAS nu se gândeşte la majorarea pensiilor, ci la execuţii publice

  Partidul Politic Şor a obţinut un scor modest la alegeri pentru că oamenii sunt impresionaţi mai mult de promisiuni electorale, decât de fapte concrete, crede preşedintele Partidului Politic Şor. Într-un interviu prin Skype postului de televiziune PrimeTV, Ilan Şor a refuzat să confirme sau să infirme informaţia făcută publică de Procurorul General potrivit căruia el s-ar afla în Israel, notează IPN.

 • Sergiu Sîrbu, numit vicepreşedinte al Partidului „Şor”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sergiu Sîrbu, numit vicepreşedinte al Partidului „Şor”

  Fostul deputat al Platformei parlamentare „Pentru Moldova”, juristul Sergiu Sîrbu, a fost numit vicepreşedinte al Partidului „Şor”. Potrivit unui comunicat de presă al formaţiunii, decizia a fost luată de către preşedintele partidului, Ilan Şor. În comunicat se menţionează că Sergiu Sîrbu urmează să preia responsabilitatea aspectelor de ordin juridic şi legislativ, transmite IPN.

 • Marina Tauber: Am votat pentru o Moldovă dezvoltată, liberă şi frumoasă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Marina Tauber: Am votat pentru o Moldovă dezvoltată, liberă şi frumoasă

  Vicepreşedinta Partidului politic Şor, Marina Tauber, a votat pentru o Moldovă dezvoltată, liberă, frumoasă şi pentru ţara în care cetăţenii îşi pot construi viaţa, să nu plece peste hotare, iar cei deja plecaţi – să revină în patrie. Declaraţiile au fost făcute după ce şi-a exercitat dreptul la vot în cadrul alegerilor parlamentare anticipate, transmite IPN.

 • PUN cere excluderea Partidului „Şor” din cursa electorală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  PUN cere excluderea Partidului „Şor” din cursa electorală

  Partidul Unităţii Naţionale a depus o contestaţie la Comisia Electorală Centrală prin care solicită excluderea din cursa electorală a Partidului Politic „Şor” pentru folosirea în campania electorală a fondurilor nedeclarate. PUN a depus şi un denunţ la Procuratura Anticorupţie, în baza articolului 181 prim alin. (1) Cod Penal – coruperea alegătorilor, transmite IPN.

 • Ilan Şor cere să-i fie anulat mandatul de arest
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ilan Şor cere să-i fie anulat mandatul de arest

  Liderul Partidului „Şor”, Ilan Şor, spune că, practic, a fost lipsit de dreptul de a participa la evenimentele electorale. Acesta solicită Curţii de Apel din Cahul să anuleze mandatul de arest emis pe numele său, pe care îl consideră ilegal, astfel încât să i se ofere posibilitatea să participe la activităţile din campania electorală pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie.

 • Ilan Şor: Mergem în alegeri pentru a câştiga şi pentru a obţine funcţia de prim-ministru
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ilan Şor: Mergem în alegeri pentru a câştiga şi pentru a obţine funcţia de prim-ministru

  Partidul Politic Şor, condus de deputatul fugar Ilan Şor, condamnat la 7 ani de închisoare în dosarul fraudelor bancare, s-a lansat în campania electorală pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie. Programul electoral a fost prezentat de Ilan Şor, în cadrul unui briefing de presă în format de videoconferinţă, transmite IPN.

 • Lista electorală a Partidul „Şor” pentru alegerile parlamentare din 11 iulie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lista electorală a Partidul „Şor” pentru alegerile parlamentare din 11 iulie

  Partidul „Şor” a publicat lista de candidaţi pentru alegerile parlamentare din 11 iulie. Cap de listă este liderul formaţiunii, Ilan Şor, urmat de vicepreşedintele formaţiunii, Marina Tauber, şi de Vitalie Balinschi. Următorii pe listă sunt Denis Ulanov, Petru Jardan şi Reghina Apostolova, transmite IPN.

 • Sesizarea privind scoaterea în afara legii a Partidului Şor, declarată inadmisibilă de CCM
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sesizarea privind scoaterea în afara legii a Partidului Şor, declarată inadmisibilă de CCM

  Sesizarea deputaţilor Partidului Politic Platforma Demnitate şi Adevăr cu privire la scoaterea în afara legii a Partidului Şor a fost declarată inadmisibilă de către Curtea Constituţională. Potrivit Curţii, sesizările ce ţin de controlul constituţionalităţii partidelor politice pot fi depuse de preşedintele ţării, preşedintele Parlamentului, de Guvern, de ministrul justiţiei sau de procurorul general, transmite IPN.

 • Ce soluţii propune deputatul fugar, Ilan Şor, pentru recuperarea banilor sustraşi prin frauda bancară
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce soluţii propune deputatul fugar, Ilan Şor, pentru recuperarea banilor sustraşi prin frauda bancară

  Liderul Partidului „Şor” şi fostul preşedinte al Consiliul de administraţie al Băncii de Economii a Moldovei, deputatul fugar Ilan Şor, a publicat scrisorile pe care avocaţii săi le-au trimis Procuraturii Generale, Băncii Naţionale şi Ministerului Finanţelor, în care au solicitat desemnarea reprezentanţilor de la fiecare instituţie în parte pentru a lansa discuţiile privind recuperarea banilor din dosarul fraudei bancare, transmite IPN.

 • Ilan Şor propune să întoarcă suma care i se impută în dosarul „furtului miliardului”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ilan Şor propune să întoarcă suma care i se impută în dosarul „furtului miliardului”

  Liderul Partidului „Şor” şi fostul preşedinte al Consiliului de Administraţie al Băncii de Economii, deputatul fugar Ilan Şor, susţine că e gata să returneze suma de bani care i se impută în dosarul furtului miliardului, iar apoi să o revendice de la adevăraţii beneficiari ai fraudei din sistemul bancar. Declaraţiile au fost făcute de acesta în cadrul unei conferinţe de presă desfăşurată online astăzi, 27 aprilie, transmite IPN.

 • O nouă şedinţă eşuată în dosarul lui Ilan Şor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O nouă şedinţă eşuată în dosarul lui Ilan Şor

  O nouă şedinţă de judecată în dosarul de condamnare a fostului preşedinte al Consiliului de Administraţie al Băncii de Economii, Ilan Şor, programată pentru marţi, 13 aprilie, a eşuat. Curtea de Apel Cahul precizează că şedinţa a fost amânată dat fiind faptul că au lipsit apărătorii inculpatului, transmite IPN.

 • Platforma DA sesizează CCM privind constituţionalitatea Partidului Şor. Reacţia formaţiunii lui Ilan Şor: „O acţiune abuzivă”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Platforma DA sesizează CCM privind constituţionalitatea Partidului Şor. Reacţia formaţiunii lui Ilan Şor: „O acţiune abuzivă”

  Deputaţii Partidului Platforma DA adresează o sesizare la Curtea Constituţională pe subiectul exercitării controlului de constituţionalitate în privinţa Partidului Politic Şor. De asemenea, aceştia au elaborat un proiect de lege prin care propun înăsprirea pedepsei, de la sancţiune contravenţională la sancţiune penală, pentru partidele politice care utilizează fondurile nedeclarate, neconforme sau venite din străinătate, transmite IPN.

 • Partidul Şor, după consultările cu Maia Sandu: Pledăm pentru învestirea unui Guvern
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Partidul Şor, după consultările cu Maia Sandu: Pledăm pentru învestirea unui Guvern

  Reprezentanţii Partidului Şor au anunţat luni, 29 martie, după consultările cu preşedintele Maia Sandu, în contextul necesităţii dizolvării Parlamentului ca urmare a două tentative eşuate de învestire a unui Guvern, că în continuare pledează pentru învestirea unui Guvern care să soluţioneze criza epidemiologică şi economică.

 • Guvernul Grosu nu va fi învestit. Nici deputaţii lui Ilan Şor nu vor oferi vot de încredere: „Este un pseudo Guvern. Un complot împotriva statului de drept”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Guvernul Grosu nu va fi învestit. Nici deputaţii lui Ilan Şor nu vor oferi vot de încredere: „Este un pseudo Guvern. Un complot împotriva statului de drept”

  Deputaţii din Platforma parlamentară „Pentru Moldova”, controlată de fugarul Ilan Şor, au anunţat joi, 25 martie, că nu vor oferi vot de încredere Guvernului Grosu. Deputata Ruxanda Glavan a declarat că Guvernul Grosu nici nu vrea să fie învestit în funcţie, ci doar să provace alegeri parlamentare anticipate.

 • UPDATE Deputatul Petru Jardan, reţinut de procurori
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  UPDATE Deputatul Petru Jardan, reţinut de procurori

  Deputatul Partidului Şor Petru Jardan a rămas fără imunitate parlamentară luni, 22 martie, după ce 68 de deputaţi au votat în suţinerea cererii procurorului general cu privire la ridicarea imunităţii pe numele acestuia. La scurt timp, deputatul a fost reţinut de procurorii anticorupţie şi plasat în arest pentru 72 de ore.

Modifică Setările