Stiri despre hipotensiune

  10 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • 10 cauze ale tensiunii scăzute
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  10 cauze ale tensiunii scăzute

  Atunci când organismul nu reuşeşte să menţină valorile tensiunii arteriale în limite normale pentru o persoană sănătoasă apare hipotensiunea. Ea poate fi cauzată de o varietate de factori şi poate afecta persoanele de toate vârstele.

 • De ce apar palpitaţiile cardiace
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce apar palpitaţiile cardiace

  Palpitaţiile sunt bătăi anormale ale inimii resimţite ca fiind incomode; inima începe să bată mai repede decât o face în mod normal. Deoarece palpitaţiile pot ascunde probleme de sănătate, iată ce le provoacă şi care sunt pricipalele cauze:

 • Semnele unui pancreas inflamat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Semnele unui pancreas inflamat

  Glandă situată în spatele stomacului, pancreasul are o greutate de aproximativ 70-80 de grame şi un rol extrem de important în buna funcţionare a organismului uman.

 • Cât trebuie să fie tensiunea arterială
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cât trebuie să fie tensiunea arterială

  Cât trebuie să fie tensiunea arterială? Potrivit specialiştilor, 115/75 este valoarea ideală, iar, potrivit Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, nu există diferenţe între bărbaţi şi femei în ceea ce priveşte valorile normale ale tensiunii arteriale.

 • De ce ameţeşti? Printre cauze sunt şi bolile grave
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce ameţeşti? Printre cauze sunt şi bolile grave

  Atunci când, deodată, lumea începe să se învârtă cu tine, ca într-un carusel, ţi se înmoaie picioare şi vezi negru în faţa ochilor, este un semn clar că organismul tău are nevoie de întărire.

 • Hipotensiunea, prea des ignorată
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Hipotensiunea, prea des ignorată

  PARADOX Este considerată adesea „mană cerească“, pentru că exclude complicaţiile asociate hipertensiunii, boala cardiovasculară care face ravagii la nivel mondial. Nu este însă chiar aşa. Hipotensiunea, la fel ca sora ei mai mare, este anormală şi trebuie tratată ca atare

 • Ce faci dacă eşti hipotensivă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce faci dacă eşti hipotensivă

  Hipotensiunea arterială apare când presiunea sângelui scade anormal. Este procesul invers al hepertensiunii, care face să crească presiunea sângelui, peste valorile normale.

 • Află de ce ameţeşti când te ridici brusc
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Află de ce ameţeşti când te ridici brusc

  Senzaţia de slăbiciune şi de ameţeală pe care unele persoane o au când schimbă brusc poziţia corpului poate ascunde uneori o problemă cardiacă sau boli precum diabetul.

 • Vâscul, remediu eficient anticancer
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vâscul, remediu eficient anticancer

  Această plantă-parazit nu foloseşte doar ca decor de Crăciun, ci este şi un remediu eficient pentru afecţiunile cardiovasculare, precum şi pentru cancer.

Modifică Setările