Stiri despre grieg

  5 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Recital european la Ateneul Român. Vienna Meets Romania
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Recital european la Ateneul Român. Vienna Meets Romania

  Volkhard Steude, concertmaestrul Filarmonicii din Viena, şi pianista Cătălina Butcaru revin la Bucureşti, pe scena Ateneului Român, cu un recital cu sonate de Mozart, Schumann şi Grieg, ce va avea loc pe 12 iunie 2019, de la ora 19.00.

 • LSO şi Ion Marin, din nou şi din nou şi...
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  LSO şi Ion Marin, din nou şi din nou şi...

  După Zubin Mehta, London Symphony Orchestra este o altă rutină splendidă a Festivalului Enescu. Este o orchestră de top, a venit la Bucureşti de foarte multe ori şi cred că, odată ce uimirea a trecut, a ajuns să fie şi una dintre cele mai iubite de către publicul românesc.

 • VIDEO Urs Schneider, unul dintre cei mai importanţi dirijori elveţieni, revine la Ateneu pe 1 şi 2 mai. Artistul va dirija capodopere de Grieg şi Schubert
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Urs Schneider, unul dintre cei mai importanţi dirijori elveţieni, revine la Ateneu pe 1 şi 2 mai. Artistul va dirija capodopere de Grieg şi Schubert

  Pe 1 şi 2 mai, la Ateneu vor fi două concerte excepţionale, sub magheta maestrului Urs Schneider, care va dirija Orchestra simfonică „George Enescu“. În program, de la ora 19.00,  joi şi vineri, săptămâna viitoare, vor fi  Concertul în la minor pentru pian şi orchestră, de Edvard Grieg, cu solistul Horia Maxim, şi Missa nr. 6, de Franz Schubert. Dirijorul Corului Filarmonicii „George Enescu“ va fi Iosif Ion Prunner.

 • România valorilor muzicale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  România valorilor muzicale

  Nu sunt prea mulţi românii care prin valoarea lor excepţională ne fac pe noi mândri că suntem din acelaşi neam cu ei. Şi de prea puţine ori le arătăm că le suntem recunoscători. Astăzi (14 iunie) şi duminică (16 iunie) avem ocazia să o facem.

 • Spirala Yang, show pentru localnicii din Herculane
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Spirala Yang, show pentru localnicii din Herculane

  Întâlnirile membrilor MISA nu-i sperie pe cei din staţiune, bucuroşi să-i vadă. Aproape 4.000 de adepţi MISA şi-au dat mâna în prima spirală de tip Yang din acest an de pe Platoul Coronini.