Stiri despre gotham

  5 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Duzina de ticăloşi VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Duzina de ticăloşi VIDEO

  GOTHAM Filmul „Suicide Squad“ / „Brigada sinucigaşilor“, scris şi regizat de David Ayer, este atât de sumbru şi întunecat, ducând „Universul Extins DC Comics“ la un asemenea nivel de violenţă, încât filmele mai vechi cu Batman sau Superman par acum o joacă de copii.

 • Şi supereroii mor, nu-i aşa? VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şi supereroii mor, nu-i aşa? VIDEO

  Filmul „Batman vs. Superman: Zorii dreptăţii“ îşi propune să-i aducă pentru prima oară pe marele ecran pe cei doi megaeroi DC Comics, dar nu reuşeşte decât să-i anihileze pe amândoi, cele două iconuri subculturale fiind descărnate de tot ceea ce le făcea unicitatea.

 • Cele mai frumoase iluzii optice
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai frumoase iluzii optice

  Cele mai frumoase iluzii optice. Imaginile din natură, fotografiile făcute sau chiar simplele alăturări de obiecte într-un spaţiu închis pot fi de multe ori înşelătoare dacă nu le privim cu atenţie.

 • Filmul american independent şi-a ales favoriţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Filmul american independent şi-a ales favoriţii

  „Moonrise Kingdom” şi „Silver Linings Playbook” au primit cele mai multe nominalizări la Independent Spirit Awards, dublându-şi şansele la o nominalizare la Oscar. În preferinţele cineaştilor independenţi se menţine şi „Beasts of the Southern Wild”, filmul premiat cu Camera d'Or la Cannes 2012.

Modifică Setările