Stiri despre gianandrea noseda

  6 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Festivalul George
Enescu (I) Primele zile
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Festivalul George Enescu (I) Primele zile

  Se află în plină desfăşurare Ediţia a XXIV-a, la fel de abundentă precum celelalte, pe durata obişnuită de ceva vreme, peste trei săptămâni. Sub Înaltul Patronaj al şefului statului român – documentul de acordare i-a fost înmânat directorului Artexim, Mihai Constantinescu, la conferinţa de presă din ziua inaugurării evenimentului, sub Preşedinţia de Onoare a celebrului Zubin Mehta şi direcţiunea artistică a lui Vladimir Jurowski.

 • A doua zi cu LSO: întoarcerea la Operă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  A doua zi cu LSO: întoarcerea la Operă

  Al doilea concert al celor de la London Symphony Orchestra a avut un program orientat progresiv de la o lucrare la alta, de la vocalitate la operă. A fost captivant.

 • Cealaltă „cea mai bună orchestră din lume“ la Enescu 2019
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cealaltă „cea mai bună orchestră din lume“ la Enescu 2019

  Şi britanicii pretind că London Symphony Orchestra e cea mai bună din lume. Dar este foarte posibil ca în România Berliner Philharmoniker să nu fie detronată de nimeni, dat fiind că faima i-a precedat zeci de ani până când au debutat la Festivalul Enescu, abia în 2015.

 • „Faust” abstract la Teatrul Regio din Torino
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Faust” abstract la Teatrul Regio din Torino

  Un inel masiv, un inel imens domină scena, prin mişcări lente ia varii poziţii în diverse planuri. Un semn sub care, în moderna sală din capitala regiunii Piemont, se desfăşoară întregul spectacol „Faust” de Gounod, coproducţie cu Israeli Opera (Tel Aviv) şi Opera din Lausanne.