Stiri despre george alexander louis

  10 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • FOTO Prinţul George, la primul său eveniment oficial, înconjurat de bebeluşi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Prinţul George, la primul său eveniment oficial, înconjurat de bebeluşi

  Prinţul George, al treilea pe linia de descendenţă a tronului britanic, a participat miercuri la primul său eveniment oficial, iar nu oricum, ci alături de alţi zece bebeluşi cu vârste apropiate de a lui. Aflat cu părinţii lui, ducele şi ducesa de Cambridge, în Noua Zeelandă, prinţul George s-a făcut remarcat datorită forţei sale, a dezvoltării precoce, a aspectului său armonios, dar şi pentru că a reuşit să facă o altă fetiţă să plângă.

 • Viaţa la Palat: ce se ascunde în spatele zâmbetului lui Kate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Viaţa la Palat: ce se ascunde în spatele zâmbetului lui Kate

  Suplimentul OK! Royal Baby, de astăzi pe piaţă, te invită să intri din nou în lumea monarhiei britanice şi să descoperi cele mai frumoase poveşti despre micul prinţ George şi ceilalţi membri faimoşi ai casei regale.

 • Naşterea unui prinţ: o lecţie de istorie regală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Naşterea unui prinţ: o lecţie de istorie regală

  Să lăsăm deoparte faptul că în arborele genealogic, plin de numeroase crengi şi crenguţe, al regalităţii britanice, există o rămurică ce duce către strămoşii românilor, care la rândul ei e stufoasă şi arată, puţintică răbdare, descendenţa Reginei Elisabeta a II-a şi a Prinţului Charles din Vlad Dracul, prin fiul său Vlad al III-lea Călugărul, frate vitreg, de tată, al lui Vlad Ţepeş.

 • GALERIE FOTO Principele
George de Cambridge, monarhul sfârşitului
de secol XXI
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  GALERIE FOTO Principele George de Cambridge, monarhul sfârşitului de secol XXI

  Venirea pe lume a Principelui de Cambridge, fiul cuplului regal William şi Catherine, aduce în lumină o situaţie similară întâlnită în timpul Reginei Victoria, existenţa a patru generaţii de monarhi, cel prezent şi viitorii regi: Regina Elisabeta a II-a, Principele Charles, Principele William şi fiul său Principele George.

 • Prinţul William încearcă să fie un „tată obişnuit”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Prinţul William încearcă să fie un „tată obişnuit”

  Încă de la începutul sarcinii soţiei sale, Prinţul William al Marii Britanii a depus mai mult efort pentru a transmite lumii exterioare că doreşte să fie un „tată obişnuit”. Însă oricât de banal ar fi, nu este o misiune uşoară pentru unul dintre capetele încoronate ale Europei.

 • Semnificaţia numelui George Alexander Louis
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Semnificaţia numelui George Alexander Louis

  Kate Middleton şi prinţul William au ales pentru copilul lor numele de George Alexander Louis, urmând să fie al treilea rege de Windsor care poartă numele de George.

Modifică Setările