Stiri despre gala tinerilor scriitori

  6 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Octavian Soviany este câştigătorul Premiului „Cartea de poezie a anului 2014”. Lista nominalizărilor la cele trei categorii ale Galei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Octavian Soviany este câştigătorul Premiului „Cartea de poezie a anului 2014”. Lista nominalizărilor la cele trei categorii ale Galei

  Joi, 15 ianuarie, în Aula Bibliotecii Centrale Universitare “Carol I” din Bucureşti, va avea loc ediţia a V-a a Galei Tinerilor Scriitori / Cartea de Poezie a Anului 2014. Câştigătorul Premiului “Cartea de Poezie a anului 2014” a fost desemnat scriitorul Octavian Soviany, pentru volumul „Călcâiul lui Magellan”.

 • Bogdan Coşa, Tânărul prozator al anului 2013, lecturează public, în Capitală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bogdan Coşa, Tânărul prozator al anului 2013, lecturează public, în Capitală

  Câştigătorul premiului pentru Tânărul prozator al anului 2013, Bogdan Coşa, la Gala Tinerilor Scriitori, va citi fragmente din romanul „Black Glass“, apărut recent la editura Cartea Românească, dar şi în ediţie digitală, duminică, de la ora 17.00, la librăria Humanitas de la Cişmigiu din Capitală.

 • Cine sunt câştigătorii Galei Tinerilor Scriitori
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cine sunt câştigătorii Galei Tinerilor Scriitori

  Printre câştigătorii celei de-a patra ediţie a Galei Tinerilor Scriitori – Cartea de poezie a anului se numără Ştefan Baghiu, Bogdan Coşa şi Andreea Răsuceanu. Premiile au fost acordate miercuri seară, în Rotonda Muzeului Naţional al Literaturii Române (MNLR) din Bucureşti.

 • Scriitorii Dan Sociu şi Andrei Dósa refuză premiile Galei Tinerilor Scriitori, finanţate de ICR
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Scriitorii Dan Sociu şi Andrei Dósa refuză premiile Galei Tinerilor Scriitori, finanţate de ICR

  După ce scriitorul Dan Sociu, câştigător al premiului „Cartea de Poezie a anului 2013“, la Gala Tinerilor Scriitori, a declarat pe 11 ianuarie că refuză distincţia care i se acordă, Andrei Dosa şi-a exprimat, de asemenea, dezacordul faţă de premiul pe care urmează să-l primească în această seară, de la 18.00, la Muzeul Naţional al Literaturii Române.

 • Gala Tinerilor
Scriitori, de Ziua Culturii Naţionale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Gala Tinerilor Scriitori, de Ziua Culturii Naţionale

  Gala Tinerilor Scriitori, un eveniment în cadrul căruia vor fi premiaţi autori cu vârste cuprinse între 18 şi 35 de ani, va avea loc pe 15 ianuarie, de Ziua Culturii Naţonale, la Institutul Cultural Român (ICR) din Capitală.

Modifică Setările