Stiri despre flight

  3 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cum poţi vedea în timp real dacă avionul întârzie. Aplicaţia „flightradar24“ monitorizează aproape toate zborurile din lume
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum poţi vedea în timp real dacă avionul întârzie. Aplicaţia „flightradar24“ monitorizează aproape toate zborurile din lume

  Programul „Flightradar24“, dezvoltat de suedezi în 2006, a căpătat notorietate mondială. Informaţiile sunt colectate de la receptoare, care transmit în timp util poziţia aeronavei, înclinarea, altitudinea, kilometrii parcurşi, tipul avionului sau timpul rămas până la aterizare. Doborârea avionului Malaysia Airlines MH17 în 2014 sau dispariţia Air Asia Flight în luna decembrie a aceluiaşi an au putut fi văzute online.

 • Cronică de film: A fi american
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cronică de film: A fi american

  Regizorul Robert Zemeckis face, în „Zborul / Flight“, un excelent studiu de caz al unui individ şi al sistemului în care trebuie să se mişte. Pentru rolul interpretat, Denzel Washington a fost nominalizat la Oscar.

 • Filme cu Denzel Washington şi Catherine Zeta-Jones la cinema Arta
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Filme cu Denzel Washington şi Catherine Zeta-Jones la cinema Arta

  Mureşenii care doresc să se relaxeze la un film bun o pot face urmărind peliculele ce rulează în această săptămână la cinematograful Arta, din centrul oraşului. Reprezentanţii Artei le-au pregătit surprize plăcute cinefililor, oferta fiind piperată cu filme pentru toate gusturile.

Modifică Setările