Stiri despre eugen mihaescu

  8 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Note, stări, zile
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Note, stări, zile

  Doamna judecător Niţă rescrie istoria. Nu numai că s-a făcut dreptate, dar s-a aflat şi cum era cu disidenţa sub comunism. Cei implicaţi în anchetarea (fatală) a lui Gheorghe Ursu nu i-au făcut, de fapt, nimic. Întîi că nu era un disident suficient de zgomotos şi doi, că nici nu era disident. Făcea doar afaceri cu valută (dovada: cei 16 dolari care s-au găsit printre economiile lui).

 • Un act de acuzare pe adresa propriilor noastre laşităţi:
„Să locuieşti într-un lătrat de câine”, de Ştefan Mitroi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un act de acuzare pe adresa propriilor noastre laşităţi: „Să locuieşti într-un lătrat de câine”, de Ştefan Mitroi

  La jumătatea acestui an, editura „Tracus Arte” şi-a mai adăugat la palmares un nou eveniment editorial: romanul-poem „Să locuieşti într-un lătrat de câine”, al jurnalistului, scriitorului şi bloggerului „Adevărul” Ştefan Mitroi (volum care a fost îngrijit de tânărul dar redutabilul filolog Teodor Dună şi a cărui copertă este semnată de faimosul artist plastic Eugen Mihăescu)

 • Fals jurnal de ieri şi de azi: Rebelul - cronică de întâmpinare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fals jurnal de ieri şi de azi: Rebelul - cronică de întâmpinare

  „REBELUL” este titlul – şi nu se putea trimitere mai inspirată şi mai cuprinzătoare – al  celei de a treia cărţi tipărită de celebrul grafician Eugen Mihăescu – după ,,ÎNTRE LINII’’ şi ,,STRIGĂTE ÎN PUSTIU’’, amândouă culegeri de articole jurnalistice, replici la zi, polemici, eseuri mai mici, portrete fermecătoare pictural,

 • Vadim ripostează în scandalul legat de locul din PE: „Îi rup şira spinării lui Mihăescu, dacă îmi forţează mâna
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vadim ripostează în scandalul legat de locul din PE: „Îi rup şira spinării lui Mihăescu, dacă îmi forţează mâna"

  Gigi Becali şi-a dat demisia din Parlamentul European, pentru a-şi putea prelua mandatul de deputat în Parlamentul României. În urma acestei decizii, locul lui Becali din PE a rămas vacant, iar PRM este partidul care trebuie să-şi trimită reprezentant. Partidul a luat însă decizia de a-l trimite pe Dan Zamfir, candidatul de pe locul 7 şi nu pe Eugen Mihăescu, care era următorul pe listă.

 • FOTO Scandal în PRM pe banii de la Bruxelles
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Scandal în PRM pe banii de la Bruxelles

  Locul lăsat liber de Gigi Becali în Parlamentul European (PE) a declanşat un conflict între liderul PRM Corneliu Vadim Tudor şi pictorul Eugen Mihăescu, miza fiind salariul de europarlamentr de circa 7.000 de euro.

 • Vechiul Krypton, în haine noi: „Guriţă“ a revenit în muzică
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vechiul Krypton, în haine noi: „Guriţă“ a revenit în muzică

  După 15 de absenţă de pe piaţa muzicală - timp în care s-a spus despre el ba că s-ar fi călugărit, ba că a plecat din ţară, Gabi Nicolau „Guriţă", solistul din perioada „de aur" a trupei Krypton, revine pe scenă cu un nou proiect muzical.

Modifică Setările